رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه 12 درصد گوشت مورد نیاز کشور از خارج تامین می‌شود، از تولید سالانه حدود یک میلیون تن گوشت قرمز در کشور خبر داد.

 سید محسن دستور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود : در حوزه دام حدود 300 کشتارگاه سنتی تحت نظارت شهرداری‌ها و 62 واحد کشتارگاه صنعتی و پروانه‌دار در کشور فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بیش از 45 درصد از کشتارگاه‌های سنتی در کشور تعطیل شده است، تصریح کرد: در حال حاضر ساخت و راه‌اندازی 50 واحد کشتارگاه صنعتی در کشور در دست اقدام است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: کشتارگاه‌های صنعتی به لحاظ کیفی و بهداشتی، خط کشتار، افراد شاغل در کشتارگاه‌ها و شرایط زیست محیطی از شرایط بسیار خوب و مطلوبی برخوردارند که این شاخص‌ها در کشتارگاه‌های سنتی از درجه پایین‌تری برخوردار است.

دستور با بیان اینکه اغلب کشتار کشور در کشتارگاه‌های صنعتی صورت می‌گیرد اظهار داشت: در تمام کشتارگاه‌های صنعتی و سنتی در راستای نظارت و کنترل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، ناظرین بهداشتی و شرعی سازمان دامپزشکی حضور دارند و بر روند کشتار و سلامت گوشت نظارت می‌کنند که گوشت استحصالی از کشتارگاه‌ها سالم و قابل اعتماد است.

وی با بیان اینکه کشتار دام خارج از کشتارگاه و مصرف گوشت فاقد مهر بازرسی دامپزشکی تهدید کننده سلامتی انسان‌ها است، بیان کرد: مردم باید قبل از خریداری و استفاده از گوشت، از وجود مهر بازرسی دامپزشکی بر روی گوشت مطمئن شوند.

دستور در ادامه افزود: 220 واحد کشتارگاه طیور در سطح کشور وجود دارد که همه آنها صنعتی هستند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: در زمینه جلوگیری عرضه مواد خام پروتئینی غیر بهداشتی تیم‌های نظارتی این سازمان بازرسی‌های خود را افزایش داده‌اند.
 وی خاطر نشان کرد: سال گذشته بیش از دو میلیون و 600 هزار مورد بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد خام پروتئینی انجام و برای متخلفان پرونده‌های قضایی در زمینه تخلف تولید، توزیع و عرضه این مواد تشکیل شد./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.