فرماندار هیرمند گفت: در جلسه ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی شهرستان هیرمند، 129 طرح کشاورزی مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان ،  سلطانعلی دهمرده پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد اجرایی طرح توسعه بخش کشاورزی شهرستان هیرمند با حضور مدیران مربوطه در فرمانداری اظهار داشت: با توجه به تحریم‌های دشمن، بهبود وضعیت کشاورزی برای خنثی‌سازی تحریم‌ها امری ضروری است.

وی عنوان کرد: با حمایت از متقاضیان طرح‌های توسعه بخش کشاورزی می‌توانیم گام‌های مؤثری در این راه برداریم.

فرماندار هیرمند خاطرنشان کرد: در این جلسه 129 طرح با ارزش سرمایه‌گذاری 33 میلیارد و 486 میلیون و 825 هزار ریال مورد تصویب قرار گرفت.

دهمرده بیان داشت: این طرح‌ها شامل طرح‌های دامی، باغی، صنایع کشاورزی، آب و خاک و شیلاتی بود که پس از تصویب به بانک عامل برای پرداخت تسهیلات معرفی شدند.

وی خاطرنشان کرد: ستاد طرح توسعه بخش کشاورزی هیرمند در سال 91 تعداد 981 طرح شامل دامی، باغی، شیلاتی و صنایع را طی 11 جلسه مورد تصویب قرار داد.

فرماندار هیرمند در پایان اذعان داشت: از این تعداد طرح، 198 طرح به مبلغ 48 میلیارد ریال تسهیلات بانکی دریافت و اقدام به تأسیس طرح کردند/س
برچسب ها: تصویب ، طرح ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.