استفاده از موادی مانند ماست و خیار و یا بستنی خنک کننده نیست و دمای بدن را از پايين نمی آورد بلکه بیشتر جنبه رواني دارد.

مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه و رژیم درمانی ، استاد دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه استفاده از میوه های آبدار در تابستان بسیار مفید است گفت: برخی از افراد تصور می کنند که استفاده از بعضی  از غذاها مانند ( آش، عدس پلو و...) در تابستان مناسب نیست که این از نظر فیزیولوژیک اشتباه است.

وی در ادامه گفت: نیاز بدن به استفاده از آب و مایعات در فصل تابستان به علت تعریق بیشتر بدن بیش  از سایر فصول است.

کیمیاگر همچنین افزود: افرادی مانند پلیس ها ،باغبان ها که در فضای باز و نور مستقیم خورشید برای ساعت های طولانی قرار دارند 3 الی 4 لیوان آب در ساعت از دست می دهند که علاوه بر از دست دادن آب، ترکیبات دیگری  مانند سدیم از دست می دهند که به این افراد علاوه بر مصرف آب، مصرف دوغ، خاکشیر، هنداونه و... نیز توصیه می گردد.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: تابستان فرصت مناسبی برای تامین  ذخایر بدن است میوه هایی که در این فصل قابل مصرف است می تواند ویتامین A,C  را برای مدت  ها در بدن ذخیره کند.

 وی در ادامه اظهار داشت: با استفاده از  موادی مانند ماست و خیار و یا بستنی خنک کننده نسیت و دمای بدن را کم نمی کند بلکه بیشتر جنبه روانی دارد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در تابستان علاوه بر مصرف مایعات بیشتر باید مصرف موادی مانند: الویه، کالباس، سوسیس، ماهی و موادی که فساد پذیری زودتری دارند را کمتر کرد./ح

برچسب ها: بستنی ، دما ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار