به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: مواد موجود در نوشابه باعث کاهش یا حتی مانع جذب آهن می شود و زمینه را برای بروز کم خونی آماده می کند.
دکتر نوید عطار افزود: این عارضه می تواند به ویژه در گروه های سنی که نیازمند آهن هستند مانند کودکان ، زنان و دختران ، مشکلات جدی ایجاد کند.
وی افزود: همچنین آسپارتام موجود در نوشابه های رژیمی اشتها آور است و باعث مصرف بیشتر غذا و در نتیجه چاقی می شود.
عطار اظهار داشت: جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر گازدار شیرین نیز اصلا صحیح نیست ، چراکه ماءالشعیر دارای خاصیت و مناسب باید تلخ مزه و بدون شکر باشد ، هرچند که مصرف بیش از اندازه این نوع ماءالشعیر نیز توصیه نمی شود.
وی خاطر نشان کرد: دوغ نیز بايد كم نمك و بدون گاز باشد چرا كه گاز آن مانند گاز نوشابه باعث سوء هاضمه و اختلالات گوارشي مي شود/س