رئیس اتحادیه صنفی گفت: توزیع زیاد و استقبال نكردن مردم از خرید علت ارزان شدن قیمت مرغ در چند روز اخیر است.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،  معماریان گفت  : در روزهای آخر سال به دلیل ورود حجم زیاد زائر و تقاضای بالای همشهریان برای خرید مرغ شب عید قیمت اين ماده غذايي افزايش يافت؛ اما در حال حاضر به دليل افزايش توزيع و كاهش تقاضا قيمت مرغ كاهش يافته است.
وی تاکید کرد:مشکلی در تامین مرغ مورد نیاز شهروندان مشهدی وجود ندارد و شهروندان می توانند به مقدار نیاز مرغ خریداری کنند.
وی خاطرنشان کرد : در میادین میوه وتره بار نیز مرغ کامل تازه بسته‌بندی شده هر کیلوگرم 4 هزار و 600تومان عرضه می‌شود که در مقايسه با پنجشنبه گذشته در هر کیلوگرم 300 تومان کاهش قیمت داشته است.
قیمت تخم‌مرغ تازه غیربسته‌بندی شده در میادین میوه‌و تره‌بار هر کیلو‌گرم 28 هزار و 800 تومان و به صورت بسته‌بندی شده به قیمت 2 هزار و 980 تومان عرضه می‌شود./س


برچسب ها: کاهش ، قیمت ، مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.