وی با بیان این که داوطلبین هیچ نگرانی در خصوص حفاظت از آزمون نداشته باشند، تأکید کرد: برای برگزاری این آزمون از تمام سخت افزارها و نرم افزارهای لازم استفاده شده و تمامی نکات امنیتی برای بهتر برگزار شدن این آزمون صورت گرفته است.
دکتر عین اللهی تصریح کرد: چهلمین آزمون دستیاری تخصصی با حضور 15 هزار و 500 داوطلب در 370 رشته محل و 27 رشته برگزار میشود که حدود 2 هزار نفر از آنها پذیرش میشوند.
وی ادامه داد: به دلیل این که بسیاری از داوطلبان از زمان برگزاری آزمون دستیاری ناراضی بودند مقرر شده است آزمون دوره بعدی دستیاری تخصصی 8 اسفند ماه برگزار می شود.
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد پزشکی طی روزهای 9 و 10 خرداد
معاون آموزشی وزیر بهداشت از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد پزشکی طی روزهای 9 و 10 خرداد ماه در 61 رشته خبرداد و گفت: این آزمون طی دو روز برگزار میشود و از بین 70 هزار داوطلب ۴ هزار نفر پذیرش میشوند.
برگزاری کنگره آموزش پزشکی 10 و 11 اردیبهشت ماه
دکتر عینالهی در ادامه به برگزاری کنگره کشوری آموزش پزشکی و جشنواره شهید مطهری اشاره کرد و گفت: حدود 14 سال است که کنگره کشوری آموزش پزشکی در کشور برگزار میشود و امسال نیز به عنوان بالاترین و معتبرترین کنگره آموزش پزشکی در تاریخ دهم و یازدهم اردیبهشت در سالن همایشهای رازی برگزار میشود.
وی ادامه داد: در این کنگره 8 سخنرانی جامع، 10 سمینار و 20 صبحانه کاری برگزار میشود و طی آن 200 مقاله پذیرفته شده است که 822 مقاله دیگر نیز به شکل پوستر، 403 پوستر چاپی و 419 پوستر الکترونیک خواهد بود.
معاون آموزشی همچنین از برگزاری ششمین جشنواره شهید مطهری در روز دوشنبه نهم اردیبهشت خبر داد و افزود: این جشنواره نیز در سالن همایشهای رازی و همزمان با کنگره آموزش پزشکی برگزار خواهد شد و طی آن از 6 استاد تقدیر خواهد شد.
اخذ مجوز جذب 4 هزار هیئت علمی
دکتر عین اللهی در ادامه ابراز داشت: در هیئتهای جذب دانشگاههای علوم پزشکی کشور مجوز استخدام 4 هزار عضو هیئت علمی دریافت شده است.
وی اضافه کرد: فراخوان آن در دو مرحله اعلام میشود و هر دانشگاه اطلاعیه میدهد و رشته مورد نیاز خود را اعلام میکند، شهریور فراخوان دوم برگزار میشود و نظر قطعی اعلام میشود.
راهاندازی 13 واحد بینالمللی علوم پزشکی در کشور
معاون آموزشی از راهاندازی 13 واحد بینالمللی علوم پزشکی خبرداد و گفت: فضای جدیدی برای پذیرش دانشجو ایجاد کرده ایم تا از اعزام دانشجویان به خارج از کشور جلوگیری شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر در 13 واحد بینالمللی در شهرهای کیش، قشم، تبریز، کرمان، زاهدان، یزد، مازندران، بندرانزلی و اهواز واحد بینالمللی راهاندازی شده است.
وی با بیان این که در حال حاضر 6 هزار و 750 دانشجو در واحدهای بینالمللی در حال تحصیل هستند یادآور شد: جذب این دانشجویان از طریق کنکور خواهد بود و 5 برابر ظرفیت عادی به دانشگاههای علوم پزشکی داده میشود تا در مرحله مصاحبه شفاهی و کتبی دانشجویان را پذیرش کند.
رتبهبندی دانشگاههای علوم پزشکی ظرف 2 سال آینده
معاون آموزشی وزیر بهداشت از رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی ظرف 2 سال آینده خبر داد و اظهار داشت: بدین ترتیب سایر دانشگاهها، تیپ دو محسوب میشوند و دیگر دانشگاه تیپ سه نداریم اما به دلیل اینکه در دنیا رتبهبندی دانشگاهی وجود دارد قرار شده ظرف 2 سال، سیستم رتبهبندی را راهاندازی کنیم تا تیپ یک و دو دیگر در دانشگاهها مطرح نباشد.
وی همچنین در ادامه از اضافه شدن 8 دانشگاه علوم پزشکی به دانشگاههای تیپ یک خبر داد و گفت: دانشگاههای علوم پزشکی یزد، مازندران، بقیهالله، زنجان، همدان، کرمانشاه، زاهدان و کاشان تیپ یک شدند./ع2