فریدون فاطمیزاده از فعال بودن 11 کمیته برای برگزاری این مسابقات خبر داد و گفت: این کمیتهها در زمینههای استقبال، دبیرخانه، فوقبرنامه، افتتاحیه، اختتامیه، حراست و امنیت، پذیرش اسکان، پشتیبانی و تدارکات، روابط عمومی و تبلیغات، فنی، بهداشت و امداد و ارزیابی فعال هستند.
به گفته فاطمیزاده، شرکت درنشستهای مختلف، برگزاری برنامههای اردویی، تدارک ویژه برنامههای افتتاحیه و اختتامیه، امنیت برگزاری مسابقات، اسکان، تأمین هزینههای مالی و امکانات لازم، تبلیغات و ارتباط رسانهای، نظارت بر نحوه داوری، برنامه غذایی و بهداشت و ارزیابی عملکرد از مهمترین برنامههای این کمیته ها به شمار میآید.
مدیر آموزش و پرورش کهگیلویه، برگزاری فوقبرنامههای مختلف در خلال مسابقات را متذکر شد و گفت: دانشآموزان، مربیان، داوران و سایر عوامل برگزاری مسابقات قرآنی امروز در همایش پیادهروی مسیر سه کیلومتری تا تپه نورالشهدا شرکت کردند.
فاطمیزاده با تبیین جایگاه شهیدان، حفظ قرآن از گمنامی را مهمترین هدف آنان خواند و ابراز داشت: حاملان قرآن با حضور در تپهنورالشهدای دهدشت زیارت پرفیض عاشورا را به یاد شهدای گمنام قرائت کردند.
برگزاری مسابقات ورزشی برای پر کردن اوقات فراغت این دانشآموزان، اجرای مسابقات فرهنگی و اهدای جوایز به 60 نفر از برگزیدگان به قید قرعه از دیگر فوقبرنامههای این سری از مسابقات قرآن، نماز و عترت به شمار میآید.
فاطمیزاده در ادامه عنوان کرد: به منظور آشنایی با آثار باستانی و تبیین اهمیت این میراث کهن به دانشآموزان، تعداد 350 نفر از شرکتکنندگان از بافت قدیمی دهدشت بازدید کردند.
وی متذکر شد: کارشناس میراث فرهنگی با حضور در جمع دانشآموزان ضمن ارائه قدمت تاریخی این آثار به سؤالات آنان در زمینه تاریخ کهن بلاد شاپور پاسخ داد.
به گزارش فارس اختتامیه مسابقات قرآن، نماز و عترت در بخش برادران روز سه شنبه صورت میگیرد و سپس این مسابقات به روال فعلی در بخش خواهران ادامه خواهد یافت./ج1