رعایت استاندارد ملی کیفیت و ویژگی چای یک ضرورت اقتصادی است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان با اشاره به تعامل موسسه استاندارد و اتاق بازرگانی گفت: استاندارد  623  استاندارد ملی چای است که ویژگی و کیفیت چای را مشخص می‌کند و صادرکنندگان چای باید پس از دریافت این گواهی صادراتی نسبت به صدور چای اقدام کنند.

محمدعلی یوسفی افزود : استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان در راستای حفظ بازارهای خارجی از صدور 3 محموله چای به وزن 171 تن به دلیل عدم انطباق با استاندارد ملی 623 از گمرکات این استان جلوگیری کرده است ،

وی ، استاندارد ملی را سبب وفاق ملی در عرصه اقتصاد توصیف کرد و یادآورشد : اگر تولیدکنندگان خود را مکلف بدانند چای را براساس استاندارد ملی تولید کنند ، در این شرایط می‌توانیم برای ترویج فرهنگ استاندارد گام‌های بلندتری برداریم و با صدور چای باکیفیت حضور پررنگ تری در بازارهای برون مرزی داشته باشیم / س
برچسب ها: استاندارد ، کیفیت ، چای
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.