به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، کمبود امگا 3، منیزیم و همچنین مصرف بیش از حد محصولات لبنی سبب بروز سردرد می شود.
خوردن بیش از حد محصولات لبنی باعث افزایش ترشح آدرنالین در خون شده و این سبب می گردد تا سردرد رخ دهد.
همینطور مصرف مواد غذایی شیرین نیز به دلیل ترشح آنسولین در خون باعث می شوند تا قند خون کاهش بیاید و فرد دچار افت فشار خون و در نتیجه احساس سردرد گردد.
پزشکان توصیه می کنند که با رعایت حد اعتدال در خوردن مواد غذایی به ویژه در زمانهایی که فرد احساس میکند در معرض خطر حمله میگرن قرار دارد جلوی بروز سردرد را بگیرند./س