به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد،مدير گروه بهبود تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار کرد : فلاونوئیدهای موجود در پیاز از آسیب اکسیداتیو بافت مغز بعد از فعالیت طولانی پیشگیري می کند .همچنین باعث تعادل آسیب اکسیداتیو فیبر عضله و بافت های بدن بعد از ورزش های شدید می شود.
دکتر زهرا اباصلتي خاطر نشان کرد :بوی تند پیاز و سیر بعلت وجود سولفور می باشد که عروق خونی را از آسیب ایجاد شده بوسیله کلسترول محافظت می کند و باعث سلامت قلب و عروق می شود.
وي با اشاره به نقش موثر مصرف پياز در تحکیم استخوان خاطر نشان کرد :در یک بررسی که در سال 2009 منتشر شده زنانی که روزانه پیاز مصرف می کردند دانسیته استخوان بیشتری داشتند نسبت به زنانی که مصرف پیاز نداشته اند همچنین شانس شکستگی لگن در زنان مسن که پیاز مصرف کرده اند در مقایسه با آنان که پیاز نمی خورند 20درصد کمتر است .
مدير گروه بهبود تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد کاهش ریسک سرطان را از ديگر فوايد مصرف پياز برشمرد و اظهار داشت : فلاونوئیدهای موجود در پیاز بدن را در برابر سرطان محافظت می کند بررسی ها نشان داده ریسک سرطان و بیماری های قلبی عروقی در کسانی که پیاز مصرف می کنند کمتر است. پیاز از آسیب ژنتیکی داخل سلول ها پیشگیری می کند.
دکتر زهرا اباصلتي تصريح کرد :کمک به هضم و گوارش از ديگر فوايد پياز است به طوري که
پیاز محتوی نوع خاصی از کربوهیدرات است بنام فراکتو الیگو ساکارید که قابل هضم با آنزیم های بدن نیست و به هضم غذا و سهولت دفع کمک میکند./س