محمد رضا مجدي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، گفت:تغيير روش زندگي،كاهش مصرف مواد قندي و چربي ها مجدی و افزايش مصرف سبزيجات و ميوه جات از بروز بيماري پرفشاري خون جلوگيري مي كند.
وي با بيان اين كه بيماري پرفشاري خون از اهمیت زیادی برخوردار است ،اظهار داشت:در صورت عدم كنترل اين بيماري به خصوص در افراد بالاي 30 ،احتمال بروز سكته هاي قلبي و مغزي افزایش مي یابد.
مجدي خاطرنشان كرد: 19 درصد جمعيت بالاي 30 سال خراسان شمالي پرفشاري خون دارند و این مقدار از میانگین کشوری که 16 درصد است ،بالاتر می باشد./س