برداشت گندم در مزارع شهرستان اهواز از بيست و يكم فروردين‌ماه آغاز مي‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ عبدالعزيز فدعمي، فرمانداراهواز گفت: خوشبختانه با نزول رحمت الهي كشاورزان شهرستان اهواز سال زراعي خوبي را پشت‌سر گذاشته و محصول كشاورزان آماده برداشت است.

وي افزود: پيش‌بيني مي‌شود بالغ بر 250 هزار تن گندم دراين فصل زراعي از كشاورزان خريداري شود.

فرماندار اهواز ادامه‌داد: 14 مركز خريد تعاون روستايي و شركت غله با ظرفيت 300 هزار تن نسبت به خريداري گندم از كشاورزان اقدام مي‌كنند و كار خريد از 23 فروردين‌ماه آغاز مي‌شود.

فدعمي وسعت مزارع كشت آبي گندم را 85 هزار هكتار عنوان‌كرد و گفت: با توجه به نزولات جوي 14 هزار هكتار گندم ديم كشت شده و قابل برداشت است و 8200 هكتار نيز كشت جو داشته‌ايم‌.

وي افزود: با هماهنگي‌هاي صورت گرفته معاينه فني كمباين‌ها از نظر استاندارد فني و عدم آلودگي قابل انتقال به بذر توسط كارشناسان انجام شده و كارت معاينه صادر مي‌شود و همچنين گروه‌هاي كنترل رشد و ريزش محصول در سطح مزارع شهرستان فعال هستند.

فرماندار اهواز ادامه‌داد: به منظور جلوگيري از افت محصول در هنگام برداشت جهاد كشاورزي اقدام به برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي جهت كشاورزان و كمباين‌داران مي‌كنيم.

وي اظهار اميدواري‌كرد: با هماهنگي‌هاي انجام شده با دستگاه‌هاي اجرايي و تلاش كشاورزان فرآيند برداشت و خريد گندم به نحو مطلوب صورت گيرد./ب
برچسب ها: خرید ، گندم ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.