
وی افزود: نمک اضافه شده به غذا در هنگام طبخ باعث مزه دار شدن غذا می شود و نمکی که به سفره آورده می شود و دوباره به غذا اضافه می شود، احتمال ابتلا به پرفشاری خون را افزایش می دهد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان داشت: کودکان را نباید به اضافه کردن نمک دوباره به غذا عادت داد و لزومی ندارد روی غذای بچه ها حتما نمک اضافه شود زیرا ب مرور زمان مزاج کودکان به کم نمکی عادت می کند.
میر میران دومین توصیه به والدین جهت پیشگیری کودکان از بیماری پرفشاری خون را این گونه تصریح کرد: والدین نباید بچه ها را به مصرف مداوم فست فودها عادت بدهند زیرا فست فودها بیش از حد استاندارد جهانی دارای نمک هستند.
وی ادامه داد: فست فودها به جهت ماندگاری طولانی و خوشمزه بودن حاوی مقدار زیادی نمک و نگهدارنده ها هستند و مصرف مداوم آنها به همه افراد به ویژه کودکان توصیه نمی شود.
میر میران گفت: در مطالعه قند و لیپید تهران که دارای چند مرحله است در مرحله سوم نشان داده شده که 9 درصد کودکان و نوجوانان تهرانی مبتلا به پرفشاری خون هستند و این نتایج خوبی برای سلامتی آینده نوجوانان نیست چراکه در جوانی و میانسالی مبتلا به بیماری پرفشاری خون و بیماریهای قلبی و عروقی خواهند شد./ع2