مسئول معاونت بهداشت و درمان سپاه انصار‌المهدی استان زنجان بر آموزش محور بودن برنامه‌های هفته سلامت تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان مسئول معاونت بهداشت و درمان سپاه انصار‌المهدی استان زنجان در جمع خبرنگاران به شعار انتخاب شده از طرف سازمان بهداشت جهانی به مناسبت هفته سلامت اشاره کرد و گفت: جدی گرفتن فشار خون و خطرات ناشی از آن سر فصل برنامه‌های هفته سلامت سپاه قرار گرفته است.

نظری  با اشاره به برنامه‌های نیروهای مسلح برای افزایش سطح سلامت کارکنان خود افزود: ترویج و آگاهی بخشی در مورد عوارض ناشی از فشار خون از رویکردهای برنامه‌های هفته سلامت است.

وی با اشاره به برنامه‌های سپاه به مناسبت هفته سلامت تصريح كرد: مرحله دوم پایش سلامت در بین کارکنان سپاه اجرا می‌شود.

مسئول معاونت بهداشت و درمان سپاه انصار‌المهدی (عج) استان زنجان بازدید از بیماران صعب‌العلاج سپاه و سرای سالمندان را از برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هفته سلامت عنوان و ادامه داد: همایشی در مورد نقش ورزش در کنترل فشار خون و تجلیل از فعالان بهداشت از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده در این ایام است.

نظری  با اشاره به برنامه کوهنوردی در نظر گرفته شده اظهار كرد: در این برنامه کوهنوردی برنامه‌های جنبی هم اجرا می‌شود.

وی به برگزاری ایستگاه‌های سلامت در همه شهرستان‌های استان اشاره  و ياد آور شد: ترویج فرهنگ بهداشت و سلامت در دستور کار قرار گرفته است.

مسئول معاونت بهداشت و درمان سپاه انصارالمهدی استان زنجان برگزاری مسابقات ورزشی در بین سربازان را از دیگر برنامه‌های هفته سلامت سپاه انصارالمهدی اعلام کرد.

نظری از اجرای 11 عنوان برنامه در طول هفته سلامت در سپاه خبر داد و خاطر نشان  کرد: سپاه برنامه‌هایی هم به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌کند. /ع


 

برچسب ها: برنامه ، سلامت ، هفته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.