خوردن صبحانه باعث می شود که در بقیه روز غذای کمتری بخورید.
براساس مطالعات دانشگاه ال پاسو، کسانی که در موقع صبحانه کالری بیشتری دریافت می کنند، در بقیه روز کالری کمتری مصرف می کنند.
محققان همچنین فهمیدند که همان میزان کالری دریافت شده در طول روز اگر در صبح دریافت شود، افراد را سرحال تر و راضی تر نگه می دارد و افرادی که صبحانه نمی خورند ۴,۵ برابر افراد دیگر چاق هستند.
برای خوردن یک صبحانه خوب و کامل به نکات زیر توجه کنید:
در خانه صبحانه بخورید. صبحانه رستوران ها معمولاً چرب تر بوده و فیبر کمتری دارد و همچنین از تکه های بزرگ تری تشکیل می شود.
از خوردن کیک و نان شیرینی خودداری کنید.
مثل هر غذای دیگری، صبحانه باید شامل پروتئین (۲۰ـ۱۵ درصد)، کربوهیدرات (۵۵ـ۶۰ درصد)، چربی (۲۵ـ۲۰درصد)، غلات سبوس دار، گوشت با استخوان، لبنیات کم چربی، میوه ها، سبزیجات و تخم مرغ باشد که باید در انواع خوشمزه غذا مثل املت سبزیجات با پنیر کم چربی و آب میوه، نان تست تهیه شده از آرد سبوس دار همراه با ماست میوه ای و آب میوه شیر بدون چربی و آب میوه مورد استفاده قرار گیرد.
اگر دوست دارید در خوردن غذاهای مخصوص ناهار یا شام به هنگام صبحانه تردید نکنید، فقط مطمئن باشید که این غذاها سالم هستند یعنی شامل پروتئین، سبزی، میوه، حبوبات و کمی شکر باشند.
از خوردن صبحانه های بسته بندی شده و آماده اجتناب کنید. اغلب این بسته ها دارای فیبر کم تر و شیرینی بسیار هستند.
اگر از نظر زمانی در مضیقه هستید، بهتر است مقداری میوه و شیر بخورید یا این که مقداری ماست و میوه همراه خود بردارید تا در طول مسیر و یا به هنگام رسیدن به مقصد بخورید./ع