مصرف زياد شيريني به خصوص شيريني هاي خامه اي در ايام عيد باعث افزايش چربي كبد مي شود كه اين مشكل افراد چاق را بيشتر تهديد مي كند.

دكتر ناصر ابراهيمي درياني، متخصص بيماريهاي گوارشي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: متاسفانه مصرف شيريني جات در ايام نوروز بسيار افزايش مي يابد كه نبايد از مضرات آن غافل شد.
 
وي افزود: 30 درصد نوجوانان اضافه وزن داند كه بايد از مصرف زياد شيريني اجتناب كنند.  
 
وي با اشاره به اين كه 70 درصد كساني كه چاق هستند كبد چرب دارند عنوان كرد: وظيفه پدر و مادر است كه با توجه به مضرات چاقي مراقب فرزندان خود باشند كه در مصرف شيريني زياده روي نكنند.  
 
وي اذعان داشت: شيريني هاي خامه اي باعث افزايش چربي كبد مي شوند و به خصوص افراد چاق را در معرض ابتلا به كبد چرب قرار مي دهند.  
 
درياني خاطر نشان كرد: در ايام نوروز توصيه مي شود شيريني خامه اي استفاده نشود و روزانه يك يا دو عدد شيريني به صورت خشك مصرف شود تا دچار مشكلات گوارشي و كبدي نشويم./ح
برچسب ها: کبدچرب ، چاقی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار