به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران؛ امير خيرخواه افزود: در حال حاضر سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشور آمريکا، 8 کيلو و در اروپا 5 کيلو و در ايران معادل 85 گرم است.
وي تعداد واحدهاي رسمي فعال را 250 واحد، عنوان کرد و گفت: کارگاه هاي پرورش بوقلمون داراي ظرفيت 3 هزار تا 15 هزار قطعه است و کشور پتانسيل بالايي در زمينه پرورش بوقلمون دارد.
دبير تعاوني پرورش دهندگان بوقلمون، تصريح کرد: ضايعات گوشت مرغ 50 درصد است و اين در حاليست که از گوشت يک بوقلمون 16 کيلوگرمي تنها 30 تا 40 درصد دور ريز وجود دارد.
وي با اشاره به تکميل بودن صنايع جانبي در کنار توليد بوقلمون، تصريح کرد: صنايع پايين دستي شامل کشتارگاه ها، واحد بسته بندي صنعتي، حمل و نقل، فروشگاه هاي زنجيره اي و سازمان ميوه و تره بار و واحدهاي بالادستي شامل واحد جوجه کشي و پرورش مادر در کشور، موجود است که البته بايد از طرف دولت مورد حمايت بيشتري قرار گيرد.
دبير تعاوني پرورش دهندگان بوقلمون در مورد راهکار افزايش مصرف مردم، گفت: با اطلاع رساني نسبت به فوايد، تنوع و قيمت مناسب و جايگزيني بسيار خوب گوشت بوقلمون با ديگر گوشت ها، مي توان سرانه مصرف را افزايش بيشتري داد.
امير خيرخواه تصريح کرد: طي ساليان قبل مازاد توليد داشته ايم، ولي در حال حاضر به دليل بالارفتن سطح اطلاعات مردم، نه تنها مازاد نداريم بلکه در بعضي ماهها شاهد کمبود اين نوع گوشت در انبارها هستيم./س