متخصصان می‌گویند کاهو منبع غنی انواع مواد مغزی مانند آهن منیزیم مس و کلسیم است.

به گزارش خبرنگار علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران: به نقل از ای‌بی‌سی هلث کاهو با افزایش سوخت و ساز بدن مانع از بروز اضافه وزن می‌شود.  

فلاوونوئید موجود در کاهو از بروز سرطان ریه و دهان پیشگیری می‌کند.

همچنین کاهو حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که مانع از ایجاد لکه‌های پوستی ناشی از افزایش سن می‌شود.

کاهو حاوی ویتامین k  است که از پوکی استخوان پیشگیری می‌‌کند، ویتامین k آسیب‌های مغزی را کاهش  می‌دهد و احتمال بروز آلزایمر را به تاخیر می‌اندازد.

برگ‌های تیره کاهو ارزش غذایی بالاتری برخوردار هستند و نباید هنگام خرید دور ریخته شوند.
نحوه شستشوی کاهو اهمیت زیادی دارد زیرا که شستشوی نامناسب انگل‌ها و آسودگی‌ها را از بین نمی‌برد و سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد./س
برچسب ها: کاهو ، ریه ، دهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.