دكتر داود كاظمي صالح داراي رتبه ممتاز بورد تخصصي قلب و عروق در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در بيشتر غذاها پتاسيم وجود دارد و بايد به اين مورد توجه داشت كه پتاسيم اگر به حد كافي به بدن نرسد باعث تجمع يا زياد شدن سديم در بدن و در نتيجه افزايش فشار خون مي شود.
وي عنوان كرد: با توجه به مطالعات و تحقيقات انجام شده زيادي پتاسيم در بدن سبب كاهش فشار خون مي شود.
وي متذكر شد: داروهاي مدر مثل فوردسمايد يا لازيكس هم كه براي دفع سديم به كار مي رود پتاسيم را نيز دفع مي كنند بنابراين براي حفظ تعادل از پتاسيم نيزاستفاده كرد.
اين متخصص خاطر نشان كرد: در صورت وجود بيماري كليوي مصرف پتاسيم بايد محدود شود و بايد دراين مورد با پزشك معالج مشورت كرد و به توصيه وي عم نمود.
وي افزود: لازم به ذكر است آب گوجه فرنگي، سديم زياد بنابراين افراد مبتلا به فشار خون بالا به اين مساله توجه كنند.
دكتر كاظمي صالح در انتها بيان كرد: مواد حاوي پتاسيم زياد شامل موز، انگور، خربزه، گريپفروت، پرتقال، انجير، آلو، كلم، كشمش، چغندر، سيب زميني است و نيز مواد حاوي پتاسيم با ميزان متوسط شامل گلابي،هلو، توت فرنگي، هويج، سيب آب پز شده، شير، شاه توت، هندوانه، گوجه فرنگي، كلم فندوقي، اسنفاج،آجيل است./س