به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،محمدرضا رضایی اظهار داشت: باید جوانان را به سوی ازدواجهای صحیح، بههنگام و عقلایی سوق داد تا زندگی توام با پایداری، صمیمیت و موفقیت را پشتسر بگذراند به این ترتیب از آمار وقوع طلاق کاسته شده و از آسیبهای ناشی از آن نسل جدید در امان میمانند.
وی با بیان اینکه فقط تعداد اندکی از خانوادهها زندگی مشترک دارند، افزود: تعداد قابل توجهی از خانوادهها در شرایط اقدام به طلاق، تنش یا طلاقهای عاطفی به سر میبرند بنابراین رسانههای جمعی اعم از صوتی و تصویری، اساتید حوزه و دانشگاه، روحانیان و .. باید برای قوام و پایداری خانوادهها گام بردارند.
وی با اشاره به گرایش یافتن فرزندان طلاق به سوی مواد مخدر، بیان داشت: یکی از بزرگترین تهدیدهایی که در کمین فرزندان طلاق قرار دارد گرایش یافتن به بلای خانمانسوز مواد مخدر است لیکن انتظار وجود دارد از صورت گرفتن ازدواجهایی که بدیهی است سرانجام دلنشینی ندارد جلوگیری به عمل آید تا جوانان و نوجوانان به دلیل تنهایی و عدم نظارت والدین در دام اعتیاد گرفتار نشوند.
دبیر جمعیت همیاران سلامت روان آذربایجان غربی به فعالیت مراکز ترک اعتیاد اشاره کرد و گفت: مراکز ترک اعتیادی که در سطح شهر فعالیت میکنند مدعی هستند بین 50 تا 100 درصد مراجعان خود را ترک میدهند حال آنکه به نظر میرسد این آمار در ارتباط با عملکردشان از واقعیت فاصله دارد.
رضایی با اظهار به اینکه ماندگاری در ترک و پاک ماندن یک مسئله جدا از ترک کردن است، اظهار داشت: در مراکز درمانی و ترک اعتیاد معتبر دنیا فقط 3 تا 5 درصد افراد زیرپوشش هر مرکز درمانی به ترک کردن موفق میشوند از این تعداد نیز فقط 20 تا 30 درصد در ترک خود ماندگار بوده و پاک میمانند.
وی خاطرنشان کرد: در ارتباط با عوامل فردی، اجتماعی، خانوادگی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی گرایش جوانان به سوی مواد مخدر بحثهای زیادی صورت گرفته ولی از جایگاه رسانههای جمعی و هنرمندان در این ارتباط غفلت شده است حال آنکه این قشر از جامعه در سلامت روانی و فکری اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان تاثیر زیادی دارند بنابراین باید به نقش آنها توجه شود.