
اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ ها، ریشه و پوست سیاه بادمجان خواص دارویی دارند.
وی تصریح کرد: ریشه بادمجان و شاخه های خشك شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان از آن در انواع خونریزی ها استفاده نمود.
نقشی ضمن توصیه ای به افراد خواهان کاهش وزن ادامه داد: مهم ترین خاصیت بادمجان كم كالری بودن آن است كه غذای بسیار خوبی برای افرادی است كه می خواهند وزن كم كنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: آب زردرنگی كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشك كردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی كه دست و پایشان مرتب عرق می كند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند .
وی اظهار داشت: خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می كند و شخص را از خطر سكته قلبی محفوظ می دارد .
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره ای به بهره گیری از بادمجان برای از بین بردن زگیل گفت و افزود: اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمیر كنند و به زگیل بمالند زگیل كنده خواهد شد
نقشی از اثر بادمجان برای درمان کم خونی گفت و تاکید کرد: بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع كم خونی داروی موثری است/س