
وی گفت: هیات نظارتی با حضور نمایندگان از وزارت بهداشت بحث اعمال کاهش آفت کشی ها و سموم را در مواد غذایی به طور جدی پیگری می کنند باید توجه داشت که هر چه نظارت ما هم قوی باشد ولی کشاورزانی به خاطر بی اطلاعی و سودجویی و جلوگیری از چند بار سم پاشی از یک سم که مخصوص صیفی جات یا میوه جات مخصوص است برای مورد توصیه شده استفاده نمی کنند و همین امر باعث باقی ماندن سموم روی محصولات می شود.
وی ادامه داد: در مورد استفاده از سموم برای هر محصول کشاورزی سازو كار مشخصی وجود دارد به طوری که با توجه به نوع بافت و زمان رسیدن محصول سموم آن مشخص می شود وقتی یک سم برای محصولی دیگر استفاده می شود ممکن است حتی بعد از برداشت محصول سم در آن باقی بماند.
وی در پاسخ به این سوال که با این شرایط باید پوست میوه ها را قبل از خوردن جدا کرد عنوان کرد: چنین چیزی اصلا تایید شده نیست چرا اگر باقی ماندن آفتکش روی سطح میوه وجود داشته باشد می توان آن را با شست و شو برطرف کرد ولی اگر آفت کشی استفاده نشده باشد که به درون بافت گیاه نفوذ کرده باشد قطعا نمی توان با پوست کردن آلودگی آن را برطرف کرد./ع2