به گفته‌ي يک آسيب شناس، افراد با هوش مرزي يا همان عقب ماندگي ذهني به دليل عدم قدرت قضاوت و تحليل مسائل مختلف بيش از ديگران دچار زودباوري مي‌شوند.

فربد فدايي در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اينکه افراد در تعامل با ديگران نياز به ارزيابي گفته‌هاي يکديگر دارند، گفت: زودباوري در افراد تحت تأثير عوامل گوناگوني چون سن به خصوص در کودکان، نارسائي‌هاي دستگاه عصبي، عدم تجربه‌ي کافي در ارتباط با ديگران وابسته ميزان هوش افراد در تشخيص درستي يا نادرستي آنچه با آن رو به رو هستند، شکل مي‌گيرد.
وي با تصريح بر اينکه افراد، با هوش مرزي يا عقب ماندگي ذهني دچار زودباوري هستند ادامه داد: کمبود ميزان مطالعه، کاهش سطح آگاهي‌ها درباره موضوعات گوناگون، محدوديت‌هاي فرهنگي و اجتماعي در محيط زندگي و برقراري ارتباطي محصور با ديگران و عدم قدرت نقادي گفتار اطرافيان زمينه‌هاي بروز زودباوري را گسترش مي‌دهد.
فدائي با علم بر اينکه مسئله زودباوري بر پيکر جامعه آسيب خواهد زد، عنوان کرد: افراد زودباور به دليل عدم برخورداري از قدرت قضاوت و تحليل مسائل روزمره دچار تصميم‌گيري‌هاي عجولانه و نامتناسب با نيازها و مصالح خود خواهند شد.
وي در ادامه اظهار داشت: مشکلات افراد تلقين‌پذير و زودباور عموماً با مشکلات عديده‌اي درخصوص معاملات بين‌فردي، مسائل مادي، ازدواج و شغل مواجه هستند لذا به سادگي تحت تأثير امواج اجتماعي و فرهنگي قرار گرفته و به مسيري خلاف احوالات زندگي خود کشيده مي‌شوند.
فدائيي در پايان خاطرنشان کرد: افراد زودباور با ارتقاء سطح تجربه، مطالعه و مشورت با افراد صاحب نظر و خيرخواه مي‌توانند خود را از وجود دام هاي دروغين نجات دهند./ف
برچسب ها: هوش ، مرز ، آسیب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار