![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش خبرنگار علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب ام دي،دانشمندان با انجام آزمايشاتي روي 1500 داوطلب در يافتند کساني که از غذاي حاضري براي وعده هاي غذايي خود استفاده مي کنند بيشتر دچار تنش هاي عصبي و روحي مي شوند.
بررسي ها نشان مي دهند: غذاي حاضري و سريع آشپزي کردن باعث مي شود تا ايده و قدرت تخيلي در زنان کاهش يابد و قدرت تصميم گيري بسيار کاهش يابد.
گفتني است،کساني که وقت زيادي را براي اشپزي مي گذارند و با حوصله اين کارو انجام مي دهند در برخورد با مسائل و مشکلات زندگي راحت تر برخورد مي کنند و روح و روان آرام تري دارند.
نتايج نشان مي دهند،زناني که براي آشپزي وقت مي گذارند و کمتر غذاي حاضري آماده مي کنند افرادي باهوش اند که به خود و کارهايي که انجام مي دهند اهميت قائلند و در برخورد با مشکلات با ارامش بيشتري روبرو مي شوند./ع2