به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از ديلي ميل پژوهش هاي بسياري نشان داده كه كشيدن تنها يك نخ سيگار بلافاصله بعد از غذا به اندازه كشيدن 10 نخ سيگار در طول روز براي بدن مضر است. اگر فردي براي مدتي طولاني اين عادت را داشته باشد و آن را ترك نكند احتمال ابتلا به سرطان به طور چشمگيري افزايش مي يابد.
اين ادعا كه كشيدن سيگار باعث هضم بهتر غذا مي شود هيچ جنبه علمي ندارد و هيچ شواهد و مداركي نمي تواند اين را اثبات كند .كشيدن سيگار آسيب هاي فراواني به سيستم بدن مي زند و ميزان آسيب پذيري آن را در برابر عوامل بيماري زا افزايش مي دهد./ز2