به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از سوره مهر،سیروس همتی درباره مضمون این نمایشنامه گفت: قورباغهای تلاش میكند با ریختن آب بر روی آتشی كه حضرت ابراهیم(ع) در آن است او را نجات دهد و در طول مسیر بركه تا مكانی كه این اتفاق میافتد موانعی بر سر راهش قرار میگیرد و در نهایت به صحنهای میرسد كه آتش بر حضرت ابراهیم(ع) گلستان میشود.
وی ادامه داد: رشد نمایشنامهنویسی كودك و نوجوان تنها با حمایت نهادهای فرهنگی امكانپذیر است در غیر این صورت، تقویت نمایشنامههای كودك، آب در هاون كوبیدن است.
این نمایشنامه نویس، «عباس جهانگیریان»، «منصورخلج»، و «شهرام كرمی» را از جمله نمایشنامهنویسان صاحب سبك كودك و نوجوان برشمرد و افزود: برای آنكه شاهد حضور نویسندگان حرفهای در این عرصه باشیم، باید حمایت جدی از نویسندگان صورت گیرد. برای مثال، گرچه سالها در حوزه كودك و نوجوان فعالیت كردهام اما اگر حوزه هنری استان تهران نمایشنامه «آب بر آتش» را به من سفارش نمیداد، اصلاً به فكر نمایشنامهنویسی برای كودك و نوجوان نمیافتادم زیرا بیشتر نمایشنامههایم ویژه بزرگسالان است.
همتی یكی از اشكالات سفارشینویسی آثار مذهبی را عدم باور نویسنده دانست و تصریح كرد: اگر نمایشنامه مذهبی به نویسندهای سفارش داده شود كه باورهای دینی در ذهنش رسوب كرده باشد بهتر است او سه فاكتور ماندگاری یك اثر یعنی «قابل دفاع بودن»، «آبرومند بودن» و «لذت بخش بودن برای مخاطب» را سرلوحه خود قرار دهد./ي2