![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
وی با اشاره به اهمیت درج مقالات در پایگاه علمی ISI ادامه داد: تمام دانشجویان مقطع دکتری که پایاننامه علمی نوشتهاند، چند اثر و مقاله در پایگاه ISI ثبت کردهاند و به همین منظور باید در حوزه نیز این مسئله مورد توجه قرار گرفته و طلاب قبل از دفاع از پایاننامه خود، مقالاتی را در موضوع کاری خود در نشریات حوزوی به چاپ رسانده باشند.
معاون پژوهش حوزههای علمیه افزود: در این زمینه خانه نشریات حوزوی نیز میتواند با تدوین پیش نویسی اجازه ندهد که پایاننامههایی که بدون پشتوانه مقالهای برای دفاع ثبت نام میشود، دفاع شود و به این صورت میتوانیم حداقل سالی یک هزار مقاله را در پایگاه استنادی به نام حوزه ثبت کنیم.
عماد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از جمله اقدامات معاونت تهذیب در راستای حمایت از نشریات علمی حوزه در روزهای اخیر جذب حمایت مالی برای حمایت از 18 نشریه علمی بوده است، افزود: این نشریات تا کنون به بودجههای رسمی دسترسی نداشتهاند که امیدواریم این بودجه حمایتی تا پایان سال جاری در اختیار آنها قرار گیرد.
وی گفت: در کشور ما شش ستاد راهبردی علم و فناوریهای جدید وجود دارد که از آن جمله میتوان به نانوفناوری اشاره کرد؛ مشکل این است که علوم انسانی در جامعه ما به گونهای شکل گرفت که حوزه به کناری برود و دانشگاه کار خود را انجام دهد و این دو از هم خبر نداشتند؛ اگر این تولیدات علمی روبنایی امروز با فطرت و دل پیوند نخورد بشر را به انحطاط خواهد کشاند و این وظیفه حوزه است که این اندیشهها را با مبدا حیات پیوند بزند.
معاون پژوهش حوزههای علمیه عنوان کرد: اگر فاصلهای در این عرصه وجود دارد به واسطه دور ماندن ما از آن است؛ خانه نشریات حوزه میتواند در این عرصه کوشا باشد و هر یک از نشریات تخصصی حوزه را سازگار با هر یک از این شش ستاد طبقه بندی کرده و این نشریات تولیدات خاص این حوزهها را ارائه کنند.
عماد خاطرنشان کرد: نباید از این حقیقت غفلت کرد که دستگاههای علمی و اجرایی کشور نیازمند پژوهشهای حوزه هستند، ولی هنوز این ارتباط به شکل سازمان و سامانیافته بین حوزه و این دستگاهها به وجود نیامده است که این نقیصه نیز باید برطرف شود./ج1