كپك ها چون مي‌توانند تا چند سانتي متر در داخل مواد غذايي مهاجرت و نفوذ كنند لازم است كه كل ماده غذايي كپك زده شده دور ريخته شود.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران؛ دكتر مسعود كيمياگر، متخصص تغذيه عنوان كرد كپك ها موجودات زنده اي هستند كه داراي انواع و رنگ هاي مختلفي هستند كپك ها دسته اي از قارچ ها هستند كه مي‌توانند بر روي مواد غذايي مانند نان ها،‌مرباها، آبليموها و پنير و مواد غذايي ديگر رشد كنند مايكو توكسين ها سموم قارچي بوده كه مي‌توانند به عنوان مثال بر روي مرباها، آبليمو، پنير و حتي نان ها رشد كنند كه مضر هستند و نبايد مصرف شوند بايد توجه داشت كه حتي قارچ ها مي‌توانند بر روي مواد غذايي كه در هواي سرد يخچال هم قرار دارند رشد كنند كه بايد به آن توجه داشت.

در صورت بروز كپك بر روي مواد غذايي بايد توجه داشت چون كپك ها تا چند سانتي متر داخل ماده غذايي نفوذ مي‌كنند پس نبايد فقط سطح آن را پاك كرد بلكه ضروري است كه كل ماده غذايي كپك زده شده دور ريخته شود و ديگر آن ماده غذايي مصرف نشود افراد بايد به تاريخ مصرف مواد غذايي توجه كرده و به موقع ‌آنرا مصرف كنند و همچنين از مواد غذايي پاستوريزه و استريليزه استفاده كنند و حتي توجه كنند كه كپك ها هم مي‌توانند در يخچال بر روي مواد غذايي ايجاد شوند كه كل آن ماده را بايد به دور ريخت و نيز از مواد غذايي كه تاريخ انقضا آنها گذشته و به هيچ وجه استفاد نكنند./

منبع پيام سلامتي
برچسب ها: کپک ، نان ، توکسین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار