معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان از درختکاری به عنوان یکی از راه حل‌های مناسب برای مبارزه با آلودگیها نام برد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ مرتضی جعفری در آئین کاشت نهال که به مناسبت هفته درختکاری در محل پارک دوم مهر شهرستان آبادان انجام گرفت گفت: امروزه با صنعتی شدن جوامع بشری درختان نقش مهمتری در زندگی بشر ایفا می كنند.

وی افزود: کاشت درخت از یک سو مقدمات پیشرفت بیشتر صنعت و فناوری را فراهم می کند و از سوی دیگر به عنوان منابع تامین كننده محصولاتی مثل وسایل چوبی، مبلمان و لوازم‌التحریر به شمار می روند.

جعفری از درختان به منزله ریه های یک شهر یاد کرد و اظهار داشت: درختان نقش مهمی در تامین سلامت اعضای جامعه دارند.

وی تصریح کرد: فعالیت كارخانجات صنعتی، ازدیاد وسایط نقلیه عمومی و فعالیت روزانه آنها در سطح شهرهای بزرگ  و صنعتی همچون آبادان، سبب افزایش مواد آلاینده، گازهای مهلك و خطرناكی نظیر دی اكسید كربن در هوای شهرها می شوند که این امر سلامت افراد جامعه را به مخاطره می اندازد./ع


برچسب ها: درختکاری ، مبارزه ، آلودگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.