مدیر كل استاندارد و تحقیقات صنعتی كهگیلویه و بویراحمد نسبت به سرطان زا بودن سموم باقیمانده در محصولات باغی و كشاورزی هشدار داد.

'محمد محمدی' در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج گفت: گرایش روز افزون كشاورزان و باغداران به استفاده بی رویه از این سموم، سلامت محصولات كشاورزی و باغی را تهدید می كند.
وی با هشدار جدی نسبت به استفاده بی رویه از سموم محصولات كشاورزی و باغی، اظهار كرد: استفاده از این محصولات نیز مصرف كنندگان را در معرض بیماریها و مسمومیت های مختلف قرار می دهد.
محمدی عنوان كرد: نكته قابل توجه در خصوص استفاده از این سموم، حدود مجاز باقیمانده آنها در فرآورده های كشاورزی است.
وی با بیان اینكه سرطان های دستگاه گوارش در استان رو به افزایش است، افزود: بخش عمده ای از آن مربوط به استفاده از سموم و آفت كشها در محصولات كشاورزی، باغی و باقیمانده سموم در میوه هنگام استفاده مصرف كنندگان است.
مدیركل استاندارد كهگیلویه و بویراحمد بر تولید محصولات ارگانیك و سالم تاكید كرد و افزود: برای دفع آفات نباتی باید از حشرات به جای سم استفاده شود.
محمدی اظهار كرد: از ابتدای سال جاری تا كنون 90 فقره پروانه كاربرد علامت استاندارد در صنایع مختلف صادر شده است.
وی افزود: از این تعداد 75 فقره برای كنترل سموم باقیمانده در محصولات باغی، شش فقره مربوط به بخش صنایع غذایی و 9 فقره نیز در بخش صنایع ساختمانی بوده است./ع
برچسب ها: سموم ، سرطان ، محصولات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.