یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد غذاهای سرد مانند کلاب ها و ساندویچ ها محل تجمع بسیاری از باکتری های ریز و خطرناک هستند.

به گزارش خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران به نقل از مدیکال هلت نیوز ؛غذاهای سرد به سرعت زیادی آلودگی ها را در خودشان نفوذ می دهند و سبب بروز بسیاری از بیماری های خطرناک در بدن ما می شوند.

بررسی ها نشان می دهند: منجر شدن و سرد کردن غذا فرآیند رشد باکتری ها را در غذا افزایش می دهند و در عمق غذاها نفوذ می کنند.

پزشکان و متخصصان بر این باورند غذاهای گرم که از گوشت های پخته می شوند درصد کم تری از باکتری های مضر را دارا هستند.

گفتنی است: حدالامکان باید از خوردن غذاهای سرد آماده در فروشگاه ها مانندكلاب و ساندویچ های آماده جلوگیری می کنیم.

خوردن این غذاها به ویژه در دوران بارداری توصیه نمی شود زیرا سبب کاهش در رشد نوزادان می شود.

غذاهای سرد نسبت به سایر غذاها سبب می شود تا سرعت چاقی در فرد افزایش یابد و سبب بروز بسیاری از حساسیت های فصلی، آلرژی نیز می شود.

تغذیه نادرست و مصرف بیش از 2 وعده غذاهای سرد در طول هفته سبب بروز تنش های عصبی و اختلالات روحی و روانی نیز در فرد می شود./ع2

برچسب ها: غذا ، ساندویچ ، باکتری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار