خانم هایی که به طور مرتب از انبه در رژیم غذایی خود استفاده می کنند خطر ابتلا به سرطان سینه در آن ها کاهش می یابد.

فاطمه رمضان زاده، متخصص زنان و زایمان در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت:  با خوردن انبه می توانید از سرطان سینه جلوگیری کنید.

وی تصریح کرد: خانم هایی که به طور مرتب از انبه در رژیم غذایی خود استفاده می کنند می توانند در برابر صدمات ناشی از رادیکال های آزاد مقاوم تر شده و خطر ابتلا به سرطان سینه را در آن ها کاهش دهد.

رمضان زاده خاطر نشان کرد: تحقیقات نشان داده است انبه حاوی انواع مختلفی از مواد پلی فنول است که تصور می شد از رشد سلول های سرطانی در سینه جلوگیری می کند./ح
برچسب ها: انبه ، سرطان ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار