به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، مديرعامل بنياد پژوهشهاي اسلامي آستان قدس رضوي گفت: تيراژ اين تقويم در سالهاي گذشته تا ميزان 250 هزار جلد نيز ميرسيده است اما در سال 92 به دليل گراني قيمت كاغذ ما در ابتداي كار اين تقويم را با تيتراژ100 هزار جلد به چاپ رسانديم.
ویي عنوان كرد: تقويم قدس هر ساله براي فرهيختگان و بزرگان نظام ارسال ميشود و آنها همگي از اين تقويم استفاده ميكنند و آن را منبعي بسيار كارآمد ميدانند تا جايي كه يكي از ائمه جمعه به نام كشور چندي بيش در مورد اين تقويم فرمودند اين تقويم به درد امامان جمعه ميخورد زيرا ميتوانند بلافاصله با يك مطالبه سريع از اطلاعات اين تقويم يك متن براي سخنراني خطبههاي نماز جمعه آماده كنند.
وي ادامه داد: تقويم قدس فراتر از يك تقويم و روز شمار است زيرا هر لحظه مطالعه آن ميتواند باعث افزايش انس انسان با اهل بيت(ع) شود.
مديرعامل بنياد پژوهشهاي استان قدس در ادامه خاطر نشان كرد: انجام مراحل جمعآوري، استخراج و چاپ تقويم حدود يك ساله و نيم به طول ميانجامد كه در تمام اين مراحل بنده شخصا بر عملكرد مجموعهها نظارت ميكنم.
وي در مورد ميزان تيتراژ تقويم قدس در طول 28 سال گذشته به خبرنگار ايسنا گفت: مجموعه چاپ ما در اين ساليان 4 ميليون نسخه بوده است كه نشان دهنده اوج اهميت و جا افتادن اين تقويم در ميان مخاطبان آن است.
حجتالاسلام و المسلمين علياكبر الهي خراساني در مورد وضعيت انتشار كتب در بنياد پژوهشهاي اسلامي آستان قدس نيز اظهار كرد: در سال 1391 و در زمينه قرآن ما 6 جلد و 5 عنوان كتاب به چاپ رساندهايم.
مديرعامل بنياد پژوهشهاي اسلامي آستان قدس همچنين ميزان كتب چاپ شده در سال 1391 در بحث حديث را 49 جلد و 33 عنوان در بحث فقه و اصول 10 جلد و 10 عنوان، در اخلاق اسلامي 5 جلد و 3 عنوان، در آداب و رسوم مسلمانان 13 جلد و 8 عنوان، در سيره معصومين 35 جلد و 26 عنوان، در كلام و حقايق 6 جلد و 6 عنوان، در كليات 6 جلد و 6 عنوان، در فرق اسلامي 3 جلد و 3 عنوان و در كودك و نوجوان 5 جلد و 5 عنوان اعلام كرد.
وي ادامه داد: مجموع فعاليتهاي انتشارات بنياد پژوهشهاي آستان قدس رضوي در سال 1391 را 88 عنوان و 166 جلد اعلام كرد و گفت: مجموع صفحات اين كتابها 40 هزار و 191 صفحه و مجموع تيتراژ آنها 441 هزار و 100 جلد است.
الهي خراساني در مورد برخي همايشهاي برگزار شده توسط اين بنياد در سال 1391 اظهار كرد: نشست علمي«حدود تكفير در فقه مذاهب اسلامي»- 21 تير، نشست علمي«قبله، پديدههاي جغرافيايي و نجوم اسلامي»26 شهريور، همايش علمي- پژوهشي «فرهنگ مجاوري و زائر پذيري»6 مهر، همايش پژوهشهاي بنيادين و تقرب مذاهب اسلامي- 18 آبان، نشست علمي «امام حسين(ع) به وسعت يك دانشنامه» 2 آذر، نشست علمي«مباني و خاستگاههاي اقتصاد مقاومتي در آموزههاي اسلامي»23 آذر از اين جمله بودهاند.
مديرعامل بنياد پژوهشهاي اسلامي آستان قدس همكاري اين بنياد در برگزاري اختتاميه پنجمين جشنواره سال رضوي- دو مهر- همكاري با سازمان كتابخانهها، موزهها و مركز اسناد آستان قدس، همايش ملي «پژوهش در هنرهاي ايراني اسلامي» 21 و 22 آذر ماه - همكاري با موسسه آفرينشهاي هنري، سمينار تلاشهاي علمي مسلمانان در طبقه بندي علوم- اسفند ماه 1390، همايش جديدترين پژوهشهاي قرآني در غرب(راهبردها و اهداف) دي ماه 1390، همايش يازدهمين آيين بزرگداشت حاميان نسخ خطي- آبان ماه 1390، برگزاري كارگاههاي آموزشي- تخصصي نقد فلسفه كانت و جريانشناسي روشنفكري ديني در عصر حاضر و برگزاري بيش از 50 نشست علمي كه برخي از اين نشستها به صورت لوح فشرده تدوين و منتشر شده است را از ديگر فعاليتهاي اين بنياد اعلام كرد/س