![کره شمالی: سلاحهای هستهای ما برای مذاکره نیست، برای جنگ است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330091_733.png)
اگرچه نمیتوان از تهیهی ماهی قرمز برای برگزاری آداب و رسوم نوروز گذشت، اما باید توصیههای بهداشتی برای نگهداری از این ماهیها را رعایت کرد.
بهتر است از دست زدن و تماس مستقیم دست با این ماهیها خودداری شود و در صورت لزوم، پس از تماس، دستها با آب و صابون شسته شود.
بهترین دما برای نگهداری این موجود بین 20 تا 25 درجهی سانتیگراد است و این ماهیها در دمای بیشتر آسیب میبینند.
آب مورد نیاز برای نگهداری هر قطعه ماهی را نیز یک تا دو لیتراست وبهتر است این آب کلرزدایی شده باشد و برای حفظ تعادل گازها پیش از انتقال ماهی به آن، حدود 48 ساعت در ظرف سر باز گذاشته شود.
پیش از خرید ماهی باید توجه داشت که ماهی سالم باشد و از خرید ماهیهایی که باله تاخورده دارند و اطراف دهان و روی بدن آنها لکههای سفید، خاکستری و یا قرمز باشد، خودداری شود.
ماهیانی که خوب شنا نمیکنند و یا شنای چرخشی دارند هم بیمار هستند و نبایند خریداری شوند.
ماهیهای بیمار نباید در محیط آزاد رها شوند و بهتر است معدوم شوند./س