سرپرست کمیته امداد گفت: این نهاد تلاش کرده تا مستمری گرفتن و زندگی کردن به روی پای خود ایستادن و زندگی کردن تبدیل شود که این سیاست تا حد زیادی در کشور محقق شده است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، حسین انواری شامگاه چهارشنبه در دیدار با امام جمعه شهر یاسوج با بیان اینکه سیاست اصلی کمیته امداد توانمند کردن خانواده‌ها است، اظهار داشت: متأسفانه این سیاست بر منابع لغزان بانکی وابسته است که این موضوع تنها مشکل اشتغالزایی این نهاد است.

سرپرست کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) افزود: از آنجا که اشتغال‌زایی متکی به منابع بانکی است و این منابع ناپایدار و لغزان است، راهی نداریم جز اینکه در این مسیر دست به عصا گام برداریم.

وی تأکید کرد: اشتغال‌زایی در کمیته امداد عمدتا" خانگی و کوچک است که این موضوع به تحکیم بنیان خانواده کمک می‌کند زیرا مشاغل خانگی هم درآمدزا هستند و هم فرصت تربیت فرزندان و حضور در کنار خانواده را از فرد نمی‌گیرد.

 * مستمری‌ گرفتن و زندگی کردن جای خود را به کار کردن و زندگی کردن داده است

انواری با بیان اینکه مستمری گرفتن و زندگی کردن به روی پای خود ایستادن و زندگی کردن تبدیل شده است، تصریح کرد: این سیاست تا حد زیادی در کشور محقق شده است.

سرپرست کمیته امداد در بخش دیگری از صحبت‌هایش عملکرد کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: اگر منابع بانکی تأمین باشد هیچ مشکلی از باب ایجاد طرح‌های اشتغال‌زایی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد کارنامه خوبی در اشتغالزایی داشته است، ادامه داد: بدون شک این موفقیت‌ها با همراهی استاندار، ائمه جمعه و همه مدیران و ادارات این استان حاصل شده است.

انواری ابراز داشت: با توجه به محدودیت‌ها و ناپایداری منابع اشتغالزایی به دنبال این هستیم که این منابع به زندگی و خانه‌های مردم وارد شود.

سرپرست کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: انرژی و توان امدادگران به علت در تماس بودن با دردها و آلام مردم تحلیل می رود که لازم است این انرژی و توان از دست رفته با ارتباط با روحانیون و ائمه جمعه و نهادینه کردن اخلاق‌مداری و دینداری جبران شود.

*بوسه پیامبر بر دستان کشاورز الگویی برای درک ما از جایگاه کار و تلاش است

 امام جمعه شهر یاسوج نیز در این دیدار گفت: خدا را شاکریم که در حکومتی زندگی می‌کنیم که افراد کم‌ برخوردار نیز مورد توجه مسئولان هستند.

حجت‌الاسلام سید علی‌اصغر حسینی بیان کرد: کار کردن و تلاش در دین مبین اسلام بسیار مورد تأکید قرار گرفته و بر اساس آموزه‌های دینی ما کسی که کار و تلاش می‌کند به نتیجه می‌رسد و امکان ندارد کسی تلاش کند ولی خداوند او را بی‌نتیجه بگذارد.

وی بوسه پیامبر عظیم‌الشأن اسلام را بر دستان پینه‌بسته یک کشاورز بهترین الگو مثال برای اهمیت کار کردن و نان حلال به دست آوردن دانست و گفت: این حادثه یک بار در تاریخ اتفاق افتاد و نکته‌ای است برای فهمیدن و درک درست ما از موضوع کار و تلاش.

* برخی‌ها کمیته امداد را با کمیته اغنا اشتباه گرفتند

وی اظهار امیدواری کرد که روزی بیاید که نیازی به تبلیغ کمیته امداد و افتخار کردن به نیازمندی مردم و کمک‌های این نهاد مقدس نباشد و همه مردم روی پای خود و آبرومندانه زندگی کنند.

حجت‌الاسلام حسینی در بخش دیگری از صحبت‌هایش افزود: برخی‌ها فکر می‌کنند کمیته امداد باید همه نیازها و مشکلاتشان را برطرف کند در حالی که این‌چنین نیست و کمیته امداد یک نهاد کمک‌کار است.

وی تأکید کرد: برخی‌ها کمیته امداد را با کمیته اغنا اشتباه گرفتند و فراموش کرده‌اند که رمز بی‌نیازی واقعی کار و تلاش است. 
برچسب ها: کمیته ، امداد ، یاسوج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.