به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،فاطمه محرری، اظهار کرد: در مورد اتفاقات پیش آمده با کودکان گفتوگو کرده و آنها را تشویق کنید که نگرانیها، ترسها و دغدغههایشان را بیان کنند.
وی ادامه داد: به سکوت و گوشهگیری کودکان غیر معمول کودکان بیتوجه نباشید و کودکان را برای کسب توانایی متناسب با سن خود تشویق کنید.
محرری تاکید کرد: در حضور دیگران از کودک انتقاد نکنید، همچنین اگر کودک با ترس و اضطراب بزرگ شود، بیمناک و نگران بار آمده و اگر با تمسخر و ریشخند بزرگ شود، خجول بار میآید.
وی اضافه کرد: فرزندانتان را به خاطر آنچه هستند عزیز بدارید نه به خاطرآنچه میخواهید باشند، همچنین اگر انتظار ما از کودکان بیشتراز استعداد و توانایی او باشد، زمینههای اضطراب و نگرانی را در کودک ایجاد میکند.
رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی روانپزشکی ابن سینا عنوان کرد: احساس امنیت به بچهها کمک میکند تا آنها از شکست خوردن کمتر بترسند و حتی در صورت شکست دوباره تلاش کنند به آنها بگویید که همواره همراهشان هستید.
وی با اشاره به اینکه شخصیت اصلی کودک در محیط مدرسه و منزل شکل میگیرد، خاطرنشان کرد: والدین و مربیان باید به تفاوتهای کودکان در زمینه هوش و فعالیتهای بدنی توجه داشته باشند.
منبع:خبرگزاری ایسنا