به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس ، جلال بهجو اظهارداشت: در سال زراعی جاری تاکنون بیش از 200 هکتار از مزارع شهرستان جهرم به کشت پیاز و 65 هکتار از این اراضی به کشت سیب زمینی اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه در کشت پیاز از روش انتقال نشا و کشت بصورت دست پاش استفاده شده، افزود: انتظار می رود در هر هکتار از مزارع پیاز بیش از 35 تن محصول پیاز تولید شود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی جهرم همچنین با بیان اینکه از ارقام آریندا ، سانته و برن در کشت سیب زمینی استفاده شده، ابراز داشت: پیش بینی می شود که در مزارع سیب زمینی جهرم بیش از 35 تن محصول از هر هکتار تولید شود.
در بین گیاهان دو لپه، سیب زمینی مهمترین محصول زراعی است که با مجموع تولید حدود 330میلیون تن از سطحی حدود 19 میلیون هکتار، در حال حاضر پس از گندم، برنج و ذرت در مرتبه چهارم جهانی قرار دارد./ب