یافته های دانشمندان نشان می دهد ساندویچ مرغ و همبرگر جزو کم کالری ترين و چیزبرگر و قارچ برگر و ساندویچ کالباس جزو پر کالری ترین ساندویچ ها محسوب می شوند.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران به نقل از وب ام دی؛ عادات نامطلوب غذایی در شیوه زندگی کشورهای در حال توسعه تهدیدی برای سلامت کودکان و نوجوانان محسوب می شود و سایر افراد را نیز در معرض خطر ابتلا به بیماری های غیر واگیر قرارداده است.

زندگی مدرن و ماشینی شدن سبب شده است تا میزان استفاده مردم از فست فودها چندین برابر شود اما با اشاره به ضرر و زیان ساندویچ ها هیچ کسی حاضر نیست آنها را از میان وعده های غذایی خود حذف کند.

گفتنی است: نیترات و نیتریت سدیم در بعضی ساندویچ ها تا حدودی کم است، ساندویچ همبرگر و مرغ میزان کم تری نیتریت و نیترات دارند و دارای درجه کم تری از مواد نگهدارنده نیز می باشند، مواد نگهداری اگر چه دارای خاصیت ضد باکتریایی هستند و مانع رشد باکتری های خطرناک می شوند.

ساندویچ های استیک در ساندویچ هایی که برای حاضر شدن به میزان زیادی روغن در بدن تولید می کند و باعث می شوند تا نمک و فشارخون افزایش یابد، این ساندویچ ها دارای چربی های اشباع و مواد معدنی اندک هستند و این ساندویچ ها برای سرخ شدن روغن زیادی را در خود جذب می کند.

مصرف ساندویچ های چیز برگر در سنین کودکی سبب اختلال در رشد کودک می شود و باعث کوتاهی قد آنها در بزرگسالی نیز می شود./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار