به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ دكتر امير آبآبزاده اظهار كرد: در صورتي كه وزوز گوش شديد باشد در شنوايي اختلال ايجاد شده و فرد به سمت افسردگي پيش ميرود.
وي افزود: ممكن است اين عارضه نشانهاي از بيماريهايي مانند پيرگوشي، عفونت گوش، اثر بعضي داروها يا سر و صداي شديد باشد. برخي داروها مانند جنتامايسين ممكن است اين عارضه را ايجاد كنند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: جرم و واكس بيش از حد درون گوش نيز ممكن است اين عارضه را در پي داشته باشد كه با پاك كردن گوش ميتوان آن را حل كرد.
وي ادامه داد: براي درمان اين عارضه ميتوان از رواندرماني، داروها يا پوششگرهاي گوش استفاده كرد.
آبآبزاده عنوان كرد: براي پيشگيري از اين وزوز گوش بايد از سيگار يا دخانيات اجتناب كرد زيرا سيگار موجب كاهش جريان خون در گوش و افزايش صوت آن ميشود.
وي گفت: براي پيشگيري از اين عارضه بايد قهوه و چاي به ميزان كم استفاده شود. همچنين به صورت مداوم به صداي بلند گوش داده نشود، افرادي كه مدام از هدفون استفاده ميكنند در معرض وزوز گوش و به دنبال آن آسيب شنوايي هستند.
اين متخصص گوش و حلق و بيني تصريح كرد: ورزش منظم، جريان خون گوش را افزايش داده و براي سلامت گوش مفيد است. وزوز گوش در افراد چاق شايعتر است و بنابراين كنترل وزن ميتواند در پيشگيري از اين عارضه تاثير داشته است.
وي گفت: تغذيه سالم و استفاده از منابع ويتامين B12، روي، فوليكاسيد، سبزي و ميوه نيز ميتواند در پيشگيري از وزوز گوش موثر باشد./س