نيكلاس برنز: ايران بزرگ ترين تهديد براي آمريكاست ،معاونت‌هاي جديد در رياست‌جمهوري، موازي‌كاري است،راهكار جلوگيري از نفوذ جريان انحرافي به جامعه،دولت احمدي‌نژاد به پايان نمي‌رسد،اداره كشور را نبايد به دست حوادث و اتفاقات سپرد،دکتر سروش در تلخ‌زباني يد بيضا دارد،حدادعادل صفحه فيس‌بوک ندارد،ادعاي جدید درباره دخالت ايران در حوادث بحرين، از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید. 

 *کیهان:

چمدان هاي پر از پول رشوه براي كارآفريني بود!

رسانه هاي بيگانه پس از يكسال بهره برداري از پرونده فساد بانكي 3 هزار ميليارد توماني، تغيير ريل داده و تبديل به وكيل مدافع متهمان محكوم به اعدام اين پرونده شده اند.

پيش از اين شبكه رسانه هاي بيگانه به همراه سايت ها و نشريات زنجيره اي از تخلفات وسيع شركت اميرمنصور آريا و مدير آن (مه آفريد) بهره جسته و چنين القا مي كردند كه با متهمان پرونده برخورد نخواهد شد. اما بدين ترتيب مي كوشيدند عملكرد دستگاه قضايي را زير سؤال ببرند.

اما طي چند روز اخير و در پي صدور احكام 24 تن از متهمان پرونده و از جمله حكم اعدام براي 4 تن از آنان، شبكه هايي نظير- بي بي سي، راديو فردا، صداي آمريكا، شبكه بالاترين و برخي نشريات زنجيره اي داخلي فاز جديد جنگ رواني و تبليغاتي را كليد زده و اين بار وكيل مدافع مفسدان اقتصادي شده اند.

در اين زمينه عبدالكريم لاهيجي معروف به كريم بغدادي كه سالهاي طولاني با استخبارات عراق همكاري كرد و در خدمت گروهك تروريستي منافقين قرار داشت، به راديو فردا گفته است حكم اعدام متهمان فساد مالي حركت نمايشي است.

وي با بيان اينكه مخالف اعدام در هر پرونده اي است- و بي آن كه به 12هزار فقره جنايت و آدم كشي گروهك متبوع خود كمترين اشاره اي داشته باشد- مي گويد: كار دستگاه قضايي نمايشي است. آنها مي خواهند بگويند با فساد اقتصادي مبارزه مي كنند. من با اعدام متهمان مخالفم.

شبكه دولتي انگليس نيز محمد مصطفايي وكيل فراري را به صحنه فرا خواند تا به شكلي علني تر بگويد «متهمان اصلي اين پرونده مستحق مجازات اعدام نبودند». نامبرده پيش از اين در پوشش وكالت زني كه پس از ارتكاب زناي محصنه، شوهرش را با همدستي شريك جرم خود به قتل رسانده بود، اعادي حقوق بشري را متهم كرد و با سوءاستفاده از اين موقعيت در اروپا پناهندگي گرفت.

با وجود برگزاري جلسات متعدد دادگاه و حضور چندين وكيل مدافع متهمان كه به همراه خود متهمان از آنان دفاع كردند، مصطفايي مدعي شد: روند دادرسي پرونده درست نبود و اين امكان براي متهمان حتي وكلاي مدافع آنها وجود نداشت كه بخواهند از خود دفاع كنند!
اما قابل تأمل تر از همه اين تحليل ها اقدام روزنامه زنجيره اي قانون در دفاع از متهم اول پرونده به قلم يكي از نزديكان گروهك نهضت آزادي و مدعي اصلاح طلبي يعني صادق زيباكلام بود.

زيباكلام در مطلبي فاقد سند، قوه قضائيه را متهم به تبليغات سياسي در اين پرونده مي كند و با لحني به غايت نهي از استدلال مي نويسد: دادگاه از همان ابتدا مي خواست نشان داده شود كه مفسدين اقتصادي بزرگ، توطئه گران و ستون پنجم دشمن هستند... دادرسي بيش از آنكه براي كشف حقيقت و رسيدگي به عدالت باشد، اصراري بود براي اثبات گناهان كرده و ناكرده گروه اميرمنصور آريا و تطهير دامن نظام از شايعات و مطالب ناروايي كه بر سر زبان افتادن ماجراي اختلاس سه هزار ميليارد توماني به وجود آورده بود.

در حالي كه برادر متهم اول پرونده به عنوان يكي از متهمان اصلي اين فساد بزرگ متواري است، زيباكلام به يكي از برادران مه آفريد خسروي استناد(!) مي كند و مي نويسد: برادر متهم رديف اول يك نسخه از دفاعيات او را در اختيار بنده قرار داد.

 اگر حتي ثلث آنچه وي در آن 50 صفحه آورده درست باشد[!؟]، در آن صورت نه تنها جرمي مرتكب نشده بلكه بايد به وي نشان لياقت داده شود اما در عمل وي محكوم به اعدام شده است. دادگاه بيشتر قصدش سياسي و ارضاي افكار عمومي بود تا رسيدگي به اينكه واقعاً چه اتفاقي افتاده، مه آفريد خسروي بيش از دهه تلاش شبانه روزي داشته و توانسته با به راه اندازي 22 شركت فعال و قريب به 17 هزار حقوق بگير موفقيتي كم نظير از خود برجاي بگذارد.

وي مي افزايد: اين واقعيت بود كه مه آفريد اميرخسروي از نظر استعداد، توان بالاي مديريتي و شم اقتصادي، داشتن ضريب هوشي فوق العاده چيزي در رديف «بيل گيتس»، «استيو جابز»، «هنري فورد»، «حاج امين الضرب»، «حاج برخوردار» (صنايع پارس الكتريك را ايجاد كرده بود)، يا برادران خيامي (كه ايران خودرو را ايجاد كردند) است.

اين گونه نوابغ كه به آنها «آنتروپرونر» يا «كارآفرين» مي گويند اساساً كمتر اهل خلاف هستند [!؟] و به هر كجا هم كه مي رسند موفقيت شان مرهون هوش و استعداد فوق العاده از يكسو و تلاش هاي خستگي ناپذيرشان از سويي ديگر مي باشد. روحيه آنان اساساً از زد و بند، اختلاس و كارهاي خلاف بري است. همه اين خصوصيات در خصوص مه آفريد اميرخسروي به نحو بارزي وجود دارد.

برخلاف آنچه كه عليه وي مطرح شده كه اهل فساد بوده از فساد به دور بوده است[!؟] زيباكلام توضيح نمي دهد كه بر مبناي كدام قاعده با اين قاطعيت متهم را تبرئه مي كند همچنانكه به عنوان مثال توضيح نمي دهد آيا انواع روش هاي كارچاق كني و چمدان هاي پر از پول كه به عنوان رشوه به برخي مقامات بانكي و... از سوي مديريت شركت آريا پرداخت مي شده تا در ازاي آن ال سي و گشايش هاي اعتباري فاقد اعتبار در حد صدها ميليارد تومان صورت گيرد، نشانه كارآفريني و پاكدستي اين مفسد بزرگ اقتصادي بوده است.

فارغ از شخصيت خاص زيباكلام كه باعث شده نامبرده ماننده ده ها نفر ديگر به خدمت توجيه خيانت هاي اين شبكه بزرگ فساد درآيد، نكته قابل تأمل تر ورود روزنامه هاي اجاره- زنجيره اي بر عرصه حمايت از مفسدان و اخلالگران نظام اقتصادي است كه وجه تازه اي از آلودگي هاي اقتصادي و سياسي را به رخ مي كشد.

امريكن اينترپرايز: تحريم ها از عهده مهار ايران بر نيامد

يك انديشكده آمريكايي اعلام كرد تحريم هاي اقتصادي نتوانسته ايران را متوقف كند و زمان به نفع ايران پيش مي رود.
ارگان امريكن اينترپرايز در تحليلي به قلم ايلان برمن (معاون شوراي روابط خارجي) نوشت: واقعا چه چيزي مي تواند به جاه طلبي ايران پايان دهد؟

طي سال گذشته آمريكا و اروپا فشارهاي اقتصادي گسترده و شديدي را به ايران وارد كردند تا برنامه هسته اي آن را متوقف كنند. با اين حال ايران همچنان موضع مخالف خود را حفظ كرده است؛ رهبر عالي ايران، (آيت الله) خامنه اي براي پاسخ به تحريم هاي غرب اصطلاح «اقتصاد مقاومتي» را به كار مي برد.

برمن مي افزايد: اين شرايط سخت و گذشت زمان به نفع ايران تمام شده است. منابع اطلاعاتي غرب هشدار داده اند كه برنامه هسته اي ايران به سرعت پيش مي رود. احتمالا اقتصاد ايران به اين زودي ها فلج نشود و زماني كه ايران مجبور شود بين ادامه برنامه هسته اي يا اولويت هاي اقتصادي يكي را انتخاب كند، خيلي ديرتر از آن فرا برسد. شرايط كنوني به اين معناست كه ايران مي تواند به برنامه هسته اي خود ادامه دهد و در اين صورت توافق جهاني براي منزوي كردن ايران از بين مي رود و كشورها و شركت هاي مختلف روابط تجاري خود را با ايران از سر خواهند گرفت.

كارشناس شوراي روابط خارجي تاكيد مي كند سياست گذاران آمريكا بايد به تغيير حوزه جغرافيايي فعاليت هاي تجاري ايران توجه كنند.
برمن در اين خصوص مي نويسد: ايران به طور فزاينده اي به آسيا گرايش پيدا كرده و شاهراه حياتي خود را از اين منطقه گذر داده است.

كشورهاي آسيايي از جمله ژاپن، هند و كره جنوبي، بخش عمده اي از منابع عمده درآمد ايران در بخش انرژي هستند اما از بين اين كشورها، چين قوي ترين متحد ديپلماتيك ايران در قاره آسيا است كه نقش شريك حياتي اين كشور را در بخش انرژي بازي مي كند.

در ادامه برمن با اشاره به آمار منتشر شده توسط «واحد اطلاعات اقتصادي اكونوميست» مبني بر اينكه چين در حدود 50 درصد از حجم صادرات نفت خام ايران را به خود اختصاص داده مي نويسد: روشن است كه پكن مي تواند در روند تشديد فشار اقتصادي بر ايران موثر واقع شود.

برمن مي نويسد: اگر پكن صادقانه با واحدها و شركت هاي تجاري سرگرم معامله با ايران برخورد كند، عواقب اين كار برنامه اتمي ايران را حداقل در كوتاه مدت فلج خواهد كرد اما تا به حال چنين كاري نكرده است و در عوض در قبال ايران سياستي افزايشي را در پيش گرفته است. در زمينه انرژي، چين حداقل اقدامات لازم را براي پايبندي به شروط محدوديت هاي اقتصادي روي كاغذ- و نه روح تحريم ها- انجام داده و در زمينه منع اشاعه هسته اي حتي از اين نيز كمتر اقدام كرده است.

همزمان به گزارش رويتر، نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي اعلام كرد: تحريم ها به تنهايي نمي تواند ايران را از پيشبرد برنامه هسته اي اش باز دارد، همان طور كه نتوانست حتي كره شمالي را مهار كند.
وي مي گويد: تحريم ها بايد با تهديد نظامي قوي و معتبر همراه باشد. از سوي ديگر وبسايت راديو فردا با اشاره به بيانات رهبرمعظم انقلاب در ديدار اقشار مختلف مردم آذربايجان، نوشت: سخنان آيت الله خامنه اي نشان داد ديپلماسي هسته اي ايران با وجود فشار تحريم ها بي تغيير مانده است.

پليتيكن: آمريكا دنبال مذاكره نيست آنها به ملت ايران زور مي گويند

«سياست آمريكا در قبال ايران اشتباه است و نشان مي دهد كه فرهنگ طرف مقابل خود را درك نكرده است».
روزنامه دانماركي پليتيكن اين تحليل را درباره موضع آمريكا نسبت به ايران منتشر كرد و با اشاره به در پيش بودن دور جديدي از مذاكرات 1+5 با جمهوري اسلامي نوشت: اگر آمريكا راهبردي را كه در مذاكرات 8 ماه قبل در مسكو داشت، تغيير ندهد، مذاكره آتي نيز مانند گفتگوها در مسكو بي نتيجه خواهد بود.

اين روزنامه مي افزايد: سياست آمريكا در قبال ايران كاملاً اشتباه بوده و نشان مي دهد آمريكا فرهنگ طرف مقابل خود را درك نكرده است. واشنگتن سعي مي كند با اعمال فشار اقتصادي از طريق تحريم ها، تهديد به جنگ، ايران از پروژه هسته اي صرفنظر كند.به نوشته اين روزنامه، آمريكا از سال 1979 ايران را تحريم اقتصادي كرده است و مردم ايران را در تنگنا قرار داده است با اين وجود هيچ نشانه اي دال بر عقب نشيني ايران مشاهده نشده است.

پليتيكن مي افزايد: تهديد به آغاز جنگ عليه ايران در صورتي كه تحريم ها نتيجه مطلوب نداشته باشند نيز روي ايران تأثير نگذاشته است، ايرانيان به برنامه هسته اي ادامه دادند و مقامات ايراني به بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي اطلاع داده اند كه قصد دارند تعداد دستگاههاي سانتريفيوژ را افزايش دهند.

روزنامه دانماركي در ادامه با اشاره به اينكه آمريكايي ها يك نكته را درك نكردند، يادآور شده: ايران معتقد است كه به يك نقطه عطف در تاريخ خود رسيده و از جمله قصد دارد عضو باشگاه هسته اي شود.

پليتيكن مي افزايد: ايرانيان معتقدند به خاطر قدمت چند هزار سال تاريخ و فرهنگشان شايسته احترامند و اگر در برابر اولتيماتوم آمريكا تسليم نشوند، به عزت و عظمت از دست رفته خود خواهند رسيد. اما ديپلماسي آمريكا راهبرد رويارويي با ايران را برگزيد و تاكنون به نتيجه مثبت نرسيده است.

روزنامه پليتيكن با اشاره به اينكه «واشنگتن تاكنون استدلال كرده ايران بايستي بدون پيش شرط تسليم شود و اين راهبرد ناموفق است» مي افزايد: آمريكايي ها بايستي متوجه شوند كه معني مذاكره، «بده و بستان» است و دولت آمريكا بايد در پي منافع مشترك باشد.
اين روزنامه همچنين با بيان اينكه اوباما دنبال ايجاد رشد اقتصادي و 20 ميليون شغل جديد است، نوشت: اين راهبرد با جنگ قابل جمع نيست بنابراين تهديد آمريكا عليه ايران نيز فاقد اعتبار و بلوف است.

نيكلاس برنز: ايران بزرگ ترين تهديد براي آمريكاست

معاون سابق وزارت خارجه آمريكا اعلام كرد: ايران نگران كننده ترين تهديد براي كاخ سفيد است.نيكلاس برنز (عضو فعلي شوراي روابط خارجي آمريكا و استاد ديپلماسي سياست بين المللي در دانشكده «كندي» دانشگاه هاروارد) در تحليلي با عنوان «آمريكا چگونه بايد با ايران برخورد كند» مي نويسد: تمركز باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا در سخنراني «وضعيت كشور» بر موضوع ايران كاملا گويا بود. از ميان تمام تهديدهاي بين المللي كه آمريكا در سال جاري با آنها روبه رو است، ايران نگران كننده ترين است. دولت تندرو ايران در برابر تحريم هاي شديد مقاومت كرده است.

برنز در اين تحليل كه از سوي انديشكده «مركز بلفر» منتشر شده، تصريح مي كند: آمريكا بايد با در پيش گرفتن يك راهبرد پيچيده و دشوار مركب از سخت گيري و سازش در جهت حل و فصل ديپلماتيك مساله هسته اي ايران حركت كند.

وي مي افزايد: رهبر ايران ريسك مواجهه با آمريكا و اسرائيل را پذيرفته است. او يك «نه» قاطع به پيشنهاد واشنگتن درباره مذاكره داد.
برنز معتقد است روسيه و چين از پيوستن به آمريكا و اروپا در وارد كردن فشار بر ايران براي مذاكرات جدي خودداري مي كنند. هرچند ايران و پنج عضو دائم شوراي امنيت سازمان ملل در ماه جاري در قزاقستان ديدار مي كنند، تهران احتمالا تا پس از انتخابات ماه ژوئن بطور جدي مذاكره نخواهد كرد.

معاون سابق وزارت خارجه آمريكا نوشت: با توجه به اين فضاي بدشگون، آيا اوباما مي تواند اقدامي براي رسيدن به بهترين نتيجه ممكن انجام دهد به اين معنا كه برنامه تسليحاتي هسته اي ايران را با مذاكره و بدون كاربرد زور متوقف كند؟ رسيدن به اين هدف دشوار خواهد بود. با اين وجود، دولت مي تواند چند اقدام را در بازي شطرنج پرمخاطره با تهران براي احياي ديپلماسي انجام دهد.

وي يادآور شد: تمام اين اقدامات با خطراتي همراه هستند و براي اينكه بخت موفقيت داشته باشند لازم است كه ليبرال دموكرات ها و جمهوري خواهان محافظه كار بردباري نشان دهند و رويكرد دولت را درك كنند؛ متاعي كه اين روزها در واشنگتن كمياب است.

 اول، اوباما و بنيامين نتانياهو نخست وزير اسرائيل بايد به اختلافات علني خود درباره ايران پايان دهند. دوم، اوباما بايد به «جان كري» وزير امور خارجه آزادي عمل بدهد تا راه حلي از طريق مذاكره با تهران را دنبال كند. اينجاست كه جمهوريخواهان محافظه كار بايد با دولت همراهي كنند.

برنز معتقد است: يكي از راه هايي كه آمريكا مي تواند ايران را وارد مذاكرات جدي كند اين است كه يك پيشنهاد بسيار فراگيرتر نسبت به پيشنهادهايي كه تاكنون ارائه داده است، مطرح كند و ايران را براي پذيرش آن به چالش بكشد. اين پيشنهاد مي تواند شامل مجاز دانستن غني سازي محدود براي برنامه هسته اي صلح آميز ايران در ازاي بازرسي هاي سرزده باشد.

وي اضافه كرده است: سوم، اوباما و نتانياهو بايد به افزايش اعتبار تهديد نظامي عليه ايران ادامه دهند. به بيان ديگر بايد براي ايران روشن سازيم كه اگر مذاكرات را رد كنند و براي عبور از خطوط قرمز ما تلاش كنند ما با زور نظامي جلوي آنها را مي گيريم.

برنز در پايان مي نويسد: اين يك راهبرد پيچيده و دشوار خواهد بود و نيازمند مهارت ديپلماتيك غيرمعمول آمريكا است. اما تركيب سخت گيري و سازش در چنين راهبردي ممكن است تنها راه موثر پيش رو باشد.«مركز بلفر» كانون مطالعات مربوط به امور امنيت بين المللي در دانشكده «كندي» دانشگاه هاروارد آمريكا است.

*تهران امروز:

معاونت‌هاي جديد در رياست‌جمهوري، موازي‌كاري است

محمد رضا باهنر، نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي درباره ايجاد معاونت جديد امور اجتماعي از سوي رئيس‌جمهور، گفت: اين معاونت‌هاي جديد موازي كاري است اما جزو اختيارات رئيس‌جمهور به شمار مي‌رود و رئيس‌جمهور به صورت مستقيم در دو موضوع قانون بودجه و ساختار اداري كشور اختيار دارد.وي در گفت‌وگو با زندگي نيوز گفت: اين موارد در اختيارات انحصاري رئيس‌جمهور است اما بايد در چارچوب قوانين موضوعه دنبال شود.وي تاكيد كرد: ما در كشور قوانين موضوعه همچون قانون خدمات كشوري و قانون برنامه در اختيار داريم و در صورتي كه اتفاقي رخ مي‌دهد، بايد در چارچوب اين قوانين موضوعه باشد.

راهكار جلوگيري از نفوذ جريان انحرافي به جامعه

آيت‌الله سيديوسف طباطبايي‌نژاد امام جمعه اصفهان، در گفت‌وگو با مشرق درخصوص راهكارهاي جلوگيري از نفوذ انحراف در جامعه، گفت: مردم و دستگاه‌هاي امنيتي بايد با چشماني باز و هوشمندانه برخورد كنند كه مانند جريان منافقين كه خط نفاق توانست با نفوذ در ميان برخي اقشار، خيانت‌هايي را در جامعه سازماندهي كند، جريان انحرافی اين موضوع را تكرار نكند.وي ادامه داد: اگر خداي نكرده مسائل انحرافي با مسائل مذهبي با هم جمع شود بايد مراقب خطري مانند خوارج بود كه افراد هم پيشاني شان از سجده پينه زده و هم منحرف بودند، از اين جهت خطر بزرگي هستند.

تداوم دردسرهاي شركت مشهور براي سازمان بهزيستي

خراسان نوشت: با اينكه رئيس سابق سازمان بهزيستي پس از قطعيت تخلفات شركت مشهور بهزيست بنياد در زمينه واردات برخي كالاها به كشور، دستور انحلال آن را در سال 1386 صادر و به فعاليت 15 ساله آن پايان داد، اما تبعات فعاليت‌هاي اين شركت هنوز ادامه داشته و بر اساس بررسي‌هاي يك دستگاه دولتي، در جديدترين اقدام، ديون شركت بهزيست بنياد به سازمان تامين اجتماعي از مبالغ موجود در حساب‌هاي سازمان بهزيستي برداشت شده است.

دولت احمدي‌نژاد به پايان نمي‌رسد

حجت‌الاسلام شيخ قدرت الله عليخاني نماينده سابق مجلس در گفت‌و‌گو با ايلنا گفت: در رابطه با دولتمردان فعلي كشور، هنوز نگراني شخص بنده برطرف نشده و با تحليلي كه اكنون از رفتار اين دولت دارم، بعيد مي‌دانم كه عمر دولت احمدي‌نژاد خاتمه يابد.وي افزود: به اين جهت معتقدم دولت احمدي‌نژاد به پايان نمي‌رسد كه مسائل اخير را دنبال كرده و احتمالا دوباره دنبال كند؛ چون دولت منافع خودش و سياستي كه از اول در پيش گرفته بود و اكنون هم دنبال مي‌كند را در همين مسير تخريب ديگران و شخصيت‌هاي نظام ديده و اگر اين تهمت‌ها را نزند و اين كار‌ها را نكند، حرف حساب ديگري ندارد؛ با همين اتهام زني‌هاي به اين و آن در مناظره‌هاي تلويزيوني و ديگر تريبون‌هاي در اختيار و با بگم بگم‌ها و... است كه عمر ۷ يا ۸ ساله خود را سپري كرده و پشت سر گذاشته است.

دولت يازدهم نيز اصولگرا خواهد بود

سردار اسماعيل كوثري نايب رئيس كمسيون امنيت ملي در پاسخ به وحدت اصولگرايان با هم،گفت: هم احتمال دارد كه متحد شويم و هم اين احتمال مي‌رود كه گروه‌هاي مختلفي با يدك كشيدن عنوان اصولگرايي هر كدام با كانديداي مشخصي وارد انتخابات رياست‌جمهوري شوند. به هر حال نكته حائز اهميت اين است كه حتما يك چهره اصولگرا به جاي احمدي‌نژاد در راس دولت يازدهم قرار خواهد گرفت.

به همين دليل تاكيد اين است كه نگراني چنداني احساس نمي‌شود و ان‌شاءالله يازدهمين دولت جمهوري اسلامي دولتي اصولگرا خواهد بود.كوثري در پاسخ به عصر ايران درباره اينكه اين‌همه اطمينان از اينكه رئيس‌جمهور آينده اصولگرا هست از كجا مي‌آيد،گفت: مردم به ماهيت اصلاح‌طلبان پي برده‌اند و به همين دليل مي‌دانند كه آنها هيچ خاصيتي براي كشور نخواهند داشت.

 به همين دليل اصولگرايان فرصت خوبي دارند تا بتوانند راي‌ها را به حساب خود واريز كنند.وي در ادامه افزود: همه سليقه‌ها با هر نگاهي مي‌توانند خود را در معرض راي مردم بگذارند و اگر توانستند نظر مثبتشان را جلب كنند، روي كار بيايند. اصلاح‌طلبان هم با وجود اينكه نمي‌توانند اميدي به موفقيت داشته باشند، بايد حق حضور در انتخابات را داشته باشند. البته حضور آنها در انتخابات آنطور كه برخي مي‌گويند، مهم نيست و نمي‌تواند تاثيري بر انتخابات بگذارد.

وي همچنين گفت: يادآوري اتفاق‌هاي سال ۸۴ و چند پاره شدن كانديداهاي اصولگرايان و آنچه در انتخابات مجلس نهم مشاهده شد، اين نگراني را به وجود آورده است كه شايد جبهه اصولگرايي براي بار چندم نتواند يكصدايي را با گروه‌هاي مختلف خود تجربه كند كه اين احتمال مي‌تواند هزينه‌هاي زياي را به اصولگرايان تحميل كند.

اگر نتوانيم به اتحاد انتخاباتي برسيم، وجهه اصولگرايي تخريب خواهد شد و اين شائبه به‌وجود مي‌آيد كه ما نمي‌توانيم با گروه‌ها و افرادي كه در اصول اشتراك نظر داريم، به راي واحد برسيم كه خب، اين هم باعث مي‌شود تا در افكار عمومي مورد قضاوت قرار بگيريم.كوثري در پايان افزود:اگر قرار بود چهره‌هاي اصولگرا با رقيبي اصلاح‌طلب رقابت كنند شايد به حكم ضرورت به وحدت تن مي‌دادند،اما با شرايط فعلي، نياز چنداني به يكي بودن در بين اصولگرا‌ها احساس نمي‌شود و به همين دليل هر كدام از گروه‌هاي اصولگرايان تلاش مي‌كنند تا خود، زمام امور كشور را به دست بگيرند.

اداره كشور را نبايد به دست حوادث و اتفاقات سپرد

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در ديدار اعضاي شوراي مركزي و مسئولان استاني حزب اعتدال و توسعه،اداره كشور با استفاده از عقل و خرد جمعي را موفق دانست و گفت: اگر اداره يك كشور متكي به افراد و جريان‌هاي خاص شود، نتيجه آن وضعي خواهد بود كه هيچ‌كس مسئوليت مشكلات و معضلات را پذيرا نيست.

به گزارش ايسنا،وي انقلاب و نظام جمهوري اسلامي را نعمت و حجت خداوند بر مردم و دوستداران اهل بيت(ع) دانست و تاكيد كرد: شهدا، ايثارگران و بسياري از انسان‌هاي پاك‌باخته، ارزشمندترين دارايي خود را كه جانشان بود براي تحقق و حفظ نظام اسلامي هديه كردند و بر ما واجب است كه كفران نعمت نكنيم و ضمن پذيرش اشتباهات و خطاها و جبران سوءتدبير و مديريت‌ها، خواست‌هاي بحق مردم و شهدا و خانواده‌هايشان را محقق كنيم.

وي، جمهوريت و آزادي را از خواسته‌هاي اصلي مردم و مبارزان انقلاب اسلامي خواند و افزود: جمهوريت و آزادي بدون تحزب واقعي و قدرتمند، آسان و موافق نخواهد بود و اگر قرار است به مردم تكيه كنيم و آنها در اداره كشور دخيل باشند، اين امر جز در قالب انسجام و هماهنگي حزبي محقق نخواهد شد.

هاشمي رفسنجاني در ادامه خطاب به احزاب تاكيد كرد: مسئولان تشكل‌ها وا حزاب بايد تقويت انسجام تشكيلاتي، آموزش حزبي، كادرسازي و برنامه‌محوري را وجهه همت خود قرار دهند و با اميد و نشاط و صبر و بردباري بر تحولات كشور تاثير بگذارند.وي با بيان اينكه «اداره كشور را نبايد به دست حوادث و اتفاقات سپرد»، گفت: پشتوانه تشكيلاتي و حزبي قواي مجريه و مقننه به شكل‌گيري دولت و مجلس كارشناس، كارآمد و مسئوليت‌پذير خواهد انجاميد.

*ابتکار:

دکتر سروش در تلخ‌زباني يد بيضا دارد

مهدي خلجي تحليل گر خارج نشين واكنش جالبي نسبت به نامه سروش به حداد‌عادل نشان داد.به گزارش انتخاب؛ وي در صفحه فيس‌بوك خود نوشت: «اين پاسخ مفصل غلامعلي حداد‌عادل به اتهامات عبدالکريم سروش است.من هر 2 متن را خوانده‌ام و در مقام خواننده، حرف‌هاي حداد‌عادل (به جز مساله انتخابات و شوراي نگهبان) به نظرم منطقي مي‌آيد.

 يک نکته گفتني است. عبدالکريم سروش در رويارويي با منتقدان خود کم پرخاشگري نمي‌کند. براي کسي که مدام از ضرورت اخلاق و جامعه‌ اخلاقي سخن مي‌گويد البته اين منش تناقض‌آميز است.اين را نوشتم چون در يادداشتي پيش‌تر به پرخاشگري جواد طباطبايي اشاره کرده بودم. به هر حال، شخص آقاي سروش هم در تلخ‌زباني و نيش‌زدن به منتقدان يد بيضا دارند».

حدادعادل صفحه فيس‌بوک ندارد

مسئول دفتر غلامعلي حدادعادل گفت: دکتر حدادعادل هيچ صفحه‌اي در فيس‌بوک ندارد. اميرابراهيم رسولي مسئول دفتر غلامعلي حدادعادل در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: از طرف خود دکتر حدادعادل و دفتر وي هيچ صفحه فيس‌بوکي ساخته نشده است.اخيرا برخي روزنامه‌ها و سايت‌ها مطالبي را منتسب به صفحه فيس‌بوک دکتر حدادعادل منتشر کرده بودند.

*جمهوری:

 پشت پرده عجیب گران‌ترين كيك عروسي!

درحالي كه مردم كشورهاي مختلف اروپا هر روز با راه پيمائي و تظاهرات به وضعيت اقتصادي اعتراض مي‌كنند، سرمايه‌داران بامسابقه ديوانه وار كيك خوري، مردم اين كشورها را به تمسخر مي‌گيرند. به گزارش روزنامه كويتي "القبس" يك شركت انگليسي تصميم دارد يك كيك به ارزش 34 ميليون پوند بر ابر با 7/52 ميليون دلار بسازد و در 13 اسفند در نمايشگاهي در شهر ليورپول انگليس به نمايش در آورد.

شركت سازنده اين كيك اعلام كرده است، كيك در 8 طبقه و با بيش از 4 هزار قطعه الماس تزئين خواهد شد. اين شركت بدون اشاره به نام فرد سفارش دهنده كيك مي‌افزايد: اين كيك قرار است براي يك مراسم جشن عروسي برده شود و توسط مهمانان خورده شود. اين شركت هيچ اشاره‌اي به سرنوشت الماس‌ها نكرد. گفته مي‌شود ركورد فعلي گران‌ترين كيك عروسي 20 ميليون دلار است كه اين ركورد توسط شركت مذكور شكسته خواهد شد.

500 دستگاه پورشه چطور وارد ایران شد!؟

باز هم واردات خودروهاي لوكس و گران قيمت، اعتراض برانگيخت. رئيس كميسيون شوراها با بيان اينكه اخيراً خبر رسيده تعداد 500 دستگاه خودروي لوكس پورشه از طريق جزيره ابوموسي به كشور وارد شده گفت: مرجع وارد كننده و ارز تخصيصي به اين خودروهاي لوكس مبهم است.

امير خجسته با اشاره به تذكر كتبي ديروز خود به وزير صنعت معدن و تجارت در صحن علني مجلس شوراي اسلامي و با طرح اين سوال كه 500 خودروي پورشه توسط چه كسي و يا چه ارزي وارد كشور شده است گفت: درحالي كه شرايط اقتصادي كشور نياز به آرامش و ثبات داشته و بسياري از مردم در تأمين معيشت روزانه خود مشكل دارند، معلوم نيست 500 دستگاه خودرو با اين قيمت نجومي به چه طريق و به چه ارزي وارد كشور شده است.

ادعاي جدید درباره دخالت ايران در حوادث بحرين

درحالي كه كميته حقيقت ياب در بحرين تأكيد كرده كه به هيچ مدركي درخصوص ادعاي دخالت ايران در حوادث بحرين دست نيافته، رئيس دستگاه امنيت بحرين مدعي آموزش و تسليح مخالفان در اين كشور از سوي ايران شد!

 به گزارش شبكه العالم، سرتيپ "طارق حسن الحسن" در كنفرانسي مطبوعاتي ادعا كرد اعضاي گروهكي را در بحرين دستگير كرده كه ايران آنها را "آموزش" و "تسليح" كرده است.

ادعاي اين مسئول بحريني درحالي مطرح مي‌شود كه انقلاب مردم بحرين از آغاز آن طبق اذعان همه ناظران در داخل و خارج از اين كشور كاملاً مسالمت آميز بوده است. فعالان و انقلابيون بحريني مطرح شدن اينگونه اتهامات و ادعاها از سوي مسئولان رژيم آل خليفه را تلاشي از سوي اين رژيم براي فرار از اتهام قتل تظاهر كنندگان و زنان و مردان بي‌دفاع در اين كشور مي‌دانند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار