کارشناس مسئول زنبور عسل هرمزگان گفت: از ابتدای سال تاکنون 105 تن عسل در هرمزگان تولید شده که نسبت به پارسال 50 درصد افزایش داشته است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس بشیری افزود: این میزان عسل از 12 هزار و 604 کندو تامین شده است.

وی علت افزایش تولید عسل را افزایش تعداد کندو ها اعلام کرد.

کارشناس مسئول زنبور عسل هرمزگان گفت: میانگین تولید عسل امسال از هر کندو 8 و 3 دهم کیلو گرم بوده است.

بشیری افزود: عسل امسال در شهرستان های بندرعباس/رودان/میناب/حاجی آباد/پارسیان و بستک تولید شده است.

وی تصریح کرد: زنبورداران پائیز و زمستان را به هرمزگان سفر می کنند و اواخر بهار و تابستان را به مناطق سرد سیر میروند.

عسل حاوی انتی اکسیدان است و در درمان سرفه/ورم گلو/عفونت و زخم معده/سنگ کلیه و مثانه مفید است.

عسل ضد پیری و برای پوست مفید است./ب

برچسب ها: تولید ، عسل ، هرمزگان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.