
وی با ابراز رضایت از اقدامات جمعیت هلال احمر، گفت: هلال احمر دارای ویژگی های منحصر به فردی است که در کمتر جایی به چشم می خورد؛ به طوری که علاوه بر نگاه دینی، اقدامات آن به بعد بشر دوستانه و انسانی توجه دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری، با بیان این که یکی از بهترین مصداق های باقیات الصالحات، هزینه کردن برای امور و کارهای هلالاحمر است، ادامه داد: افرادی که دارای توان مالی هستند، ولی توان خدمات امدادی ندارند، می توانند با وقف در این عرصه، مشارکت کنند و مسئولین هلال احمر هم باید افراد خیر را شناسایی و آنان را در این زمینه ترغیب کنند.
وی بخش جوانان هلال احمر را مدنظر قرار داد و تصریح کرد: از انجا که این نهاد وابسته به حزب یا گروه سیاسی نیست، لذا باید اهتمام زیادی به جذب جوانان و برگزاری دوره هایی برای آنها با محوریت دینی داشته باشد./ع