کاکائو به دلیل داشتن ماده پلی فنول در پیشگیری از بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی عروقی نقش دارد.

مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: کاکائو دارای ترکیبات پلی فنول است که در پیشگیری از بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی عروقی موثر است.

وی افزود: با توجه به این که کاکائو بسیار پر کالری است هر گرم معادل 5 تا 6 کالری دارد و اگر کسی 30 گرم کاکائو بخورد حدود 150 تا 180 کالری به بدنش می رسد که باید این موضوع را مدنظر قرار دهد.

کیمیاگر تصریح کرد: با توجه به بالا بودن میزان کالری کاکائو بهتر است از راه های دیگری برای رساندن پلی فنول ها استفاده شود.

وی در ادامه گفت: در این که پلی فنول موجود در کاکائو در پیشگیری از بیماری های قلبی کمک کننده است شکی نیست اما بهتر است براي جایگزیني آن از سبزی ها و میوه ها استفاده شود.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: مصرف کاکائو در حد 10 گرم معادل 2 حبه در روز اشکالی ندارد و برخی افراد که جثه بزرگتری دارند در صورتی که منع مصرف نشده باشند می توانند 20 تا 25 گرم در روز کاکائو بخورند.

برچسب ها: کاکائو ، قلب ، عروق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار