وي اظهار كرد: سرطان خون در كودكان نسبت به بزرگسالان احتمال بهبودي بيشتري دارد به گونهاي كه اگر زود تشخيص داده شود بيش از 70 درصد آنها بهبودي كامل مييابند و بعد از درمان نيازي به شيمي درماني ندارند در حالي كه سرطان خون در بزرگسالان به شدت كشنده بوده و تنها هدف در درمان این نوع سرطان، افزايش طول عمر مبتلایان است.
دكتر اصفهاني با بیان این که علائم اوليه سرطان خون در كودكان به صورت تب، تورم، قرمزي و بزرگ شدن غدد لنفاوي بروز مي كند، گفت: متاسفانه در بسياري از موارد به اين علائم توجه نميشود و خانوادهها به راحتي از اين علائم عبور ميكنند.
وي بيان كرد: مرحله بعدي سرطان در كودكان به صورت يك سرماخوردگي ساده و رنگ پريدگي بروز ميكند كه خانوادهها نبايد نسبت به اين علائم بيتفاوت باشند.
دكتر اصفهاني تأكيد كرد: گرفتن يك آزمايش ساده و شمردن تعداد گلبولهاي خون به تشخيص سرطان خون در كودكان كمك ميكند.
وي اذعان كرد: در صورتي كه عوامل سرطانزا تشخيص داده شود و از قرار گرفتن در معرض آنها جلوگيري شود به راحتي مي توان از ابتلا به بيماري سرطان جلوگيري كرد.
این فوق تخصص آنكولوژيست كودكان با اشاره به مضرات استفاده از مواد نگهدارنده در مواد غذایی، ابراز داشت: استفاده از مواد طبيعي يكي از راههاي پيشگيري از سرطان است در حالي كه بسياري از مادران به كودكان خود خوراکی هایی می دهند كه داراي مواد نگهدارنده هستند.
وی افزود: شرايط منطقهاي نیز بر افزايش ابتلا به سرطان بسيار تاثيرگذار بوده به گونهاي كه اگر در يك منطقه ميزان تابش خورشيد زياد باشد بر افزايش ابتلا به سرطان بسيار تأثيرگذار است همچنين در منطقه اي كه فلزات سنگين وجود دارد خطر ابتلا به سرطان افزايش مي يابد.
دکتر اصفهانی تأكيد كرد: سرطان خون براي هر فردي ممكن است اتفاق بيافتد اما افرادي كه بيماريهاي عفوني و ژنتيكي دارند بيشتر مستعد ابتلا به سرطان هستند./ع2