نخستين همايش بين المللي بحران هاي زيست محيطي ايران طي روزهاي 25 و 26 بهمن ماه جاري در جزيره كيش برگزارمي شود.


به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران،  همايش بین المللی بحران هاي زيست محيطي ایران و راهکارهای بهبود آنها، به عنوان يكي از مهمترين گردهمايي هاي علمي در عرصه مديريت محيط زيست كشور از امروز در مركز همايش هاي بين المللي كيش آغاز به کار خواهد کرد.

در اين همايش كه با هدف توسعه و پيشرفت پژوهش هاي نوين، بنيادي، كاربردي وتوسعه اي و نيز به روز رساني آگاهي جامعه علمي و اجرايي از آخرين دستاوردهاي علمي و فني جهان در موضوع مديريت محيط زيست برگزار مي شود .

براساس اين گزارش، در اين همايش، متخصصان، كارشناسان، پژوهشگران مراكزعلمي و تحقيقاتي داخل و خارج كشور حضور دارند و آخرين دستاوردهاي علمي و اجرايي خود در خصوص محيط زيست را ارائه مي كنند.

شايان ذکر است، نخستين همايش بين المللي بحران هاي زيست محيطي ايران از سوي دانشگاه آزاد اسلامي واحدعلوم و تحقيقات خوزستان در جزيره كيش برگزار شود.

در مراسم افتتاح اين همايش، مسوولان سازمان منطقه آزاد كيش و مديران و دست اندركاران سازمان حفاظت محيط زيست حضور دارند. /س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار