به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، فرهاد پورفرضی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل صبح امروز در جلسه بررسی مشکلات طرح پزشک خانواده در اردبیل گفت: تا پایان امسال تمام خانوارهای اردبیلی ثبت نام شده در طرح پزشک خانواده صاحب شناسنامه و پرونده الکترونیکی میشوند.
وی خاطرنشان کرد: پیش از این در شهرهای زیر 20 هزار نفر با فراخوانی که انجام شده بود، 833 هزار نفر در این مناطق زیرپوشش طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع قرار گرفتهاند.
وی فعال بودن 16 هزار پزشک عمومی، ماما و کادر سلامت را در اجرای این طرح یادآور شد و تاکید کرد: در شهرهای بالای 20 هزار نفر نیز که شامل پنج شهر اردبیل، مشگینشهر، گرمی، پارسآباد و خلخال است بعد از سرشماری و جمعآوری اطلاعات و انتخاب پزشک خانواده از سوی خانوادهها این کار در مرحله نهایی است.
وی گفت: در مرکز استان نیز با تمدید مهلت دو هفتهای ثبت نامها مراحل پایانی را سپری میکند و پیشبینی میکنیم تا پایان امسال زیرساخت لازم برای اجرای طرح پزشک خانواده فراهم آید.
پورفرضی با اعلام اینکه هزینه اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع به همت بیمهها در طول یک سال 10 میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: سطح اول خدمات اعم از ویزیت و دارو رایگان خواهد بود که بخش عظیمی از هزینهها و بار مالی این طرح شامل این بخش است.
قائم مقام وزیر بهداشت در استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود از تبدیل بیمارستان فاطمی اردبیل به موزه سلامت خبر داد و افزود: بعد از نقل مکان بیمارستان فاطمی به ساختمان جدید ساختمان فعلی به موزه سلامت تبدیل میشود.
پورفرضی بیان کرد: در حال حاضر احداث ساختمان جدید بیمارستان فاطمی با توجه به فرسوده بودن ساختمان فعلی برنامهریزی شده و هم اکنون در مرحله پیریزی است.
وی عنوان کرد: با توجه به محدودیت فضاهای بیمارستانی پس از انتقال این بیمارستان همچنان از ساختمان فعلی استفاده درمانی صورت میگیرد.
منبع:خبرگزاری ایسنا