استفاده از محصولات شيميايي محصولات ارگانيک، فاکتور مهم امنيت غذايي هستند که مصرفشان نيازمند فرهنگ سازي است.

ابطالي معاون توليدات جهاد کشاورزي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: محصولات ارگانيک محصولي است که حداقل تا 3 سال هيچ نوع مکمل شيميايي را براي افزايش توليد مصرف نکرده باشد.

وي گفت: هرچند اين محصول از لحاظ بازاريابي با مشکلات فراواني روبرو است، اما به دليل سلامت غذايي بالا فاکتوري مهم در امنيت غذايي دنيا مطرح است.

اين کارشناس با اشاره به درصد توليد محصولات ارگانيک در دنيا، گفت: در حال حاضر حدود 10 تا 20 درصد از محصولات دنيا را محصولات ارگانيک تشکيل مي دهد که به دليل سطح کم کيفيت اين محصولات قيمت آن از 10 تا 25 درصد متغير و رو به افزايش است.

ابطالي تصريح کرد: کشور در سال جاري موقعيت هاي فراواني در جهت توليد محصولات ارگانيک بدست آورده است، به طوري که براي اولين بار موفق به کسب علامت استاندارد تشويقي محصولات سالم برنج استان مازندران شده است.

آزمايش ها نشان داد؛ برنج مازندران از لحاظ سلامت کيفيت و عطر طعم در مقايسه با برنج هاي ديگر مرغوب تر است.

وي خاطرنشان کرد: مصرف محصولات ارگانيک در کشور، نيازمند فرهنگ سازي مصرف کننده و حمايت توليد کننده است./عب
برچسب ها: فاکتور ، غذا ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار