وی در رابطه با روند اجرای این جشنواره گفت: حدود یک سال برای اجرای جشنواره ترجمههای قرآنی برنامهریزی و حدود شش ماه قبل فراخوان آن به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شد.
عارفی تصریح کرد: پس از فراخوان و تایید نهایی جشنواره از سوی وزارت ارشاد، فرصت مناسبی برای محققان فراهم شد تا در جشنواره ترجمههای قرآنی شرکت کنند.
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، گفت: با توجه به ارسال دهها مقاله از سوی محققان، هیئت داوران 20 مقاله را پذیرفتند.
عارفی گفت: مقالات پذیرفته شده در سه گروه مقالات برتر، مقالاتی به صورت پوستر و مقالات قابل تقدیر ارائه شدند.
وی در مورد ضرورت برگزاری این نوع جشنوارهها اظهار داشت: توجه نسل جوان به قرآن کریم و تشویق محققان به پژوهشگری در قرآن از ضرورتهایی است که باید به آن توجه شود.
عارفی ابراز داشت: امیدواریم دبیرخانه دائمی این جشنواره در استان کرمان راهاندازی شده تا برگزاری این جشنواره نیز دائمی شود.
وی بیان داشت: ارائه مقالات و دستهبندی آنها، ارائه مقالات به مراکز علمی و انتشار در مجلات علمی پژوهشی، علمی تخصصی و علمی ترویجی و جمعآوری اطلاعات و کار بیشتر برای همایشهای آینده از اهداف راهاندازی این دبیرخانه است.
عارفی قرآن کریم را هدایتگر متقین و قانون اساسی حکومت بقیتالله دانست و گفت: اقبال جهان به طرف قرآن است و اگر ما خودمان را با این کتاب هدایتگر همراه نکنیم، عقب میمانیم./ج1