رئيس كل گمرك ايران، با اعلام اينكه در قالب طرح آمايش سرزميني برخي گمركات در ماه آينده حذف و برخي ادغام خواهند شد، گفت: در قالب برنامه پنجم توسعه، 30 درصد از گمركات كم فعال حذف خواهند شد.

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از شبكه اخبار اقتصادي و دارايي (شادا)، عباس معمارنژاد با اعلام اينكه امروز مديريت بر مبناي اطلاعات امكان‌پذير است و بدون آن حصول موفقيت غيرممكن خواهد بود، گفت: مديران بايد براساس اطلاعات حركت كنند و اين اطلاعات است كه ارزش مديران را بالا مي‌برد و به آنها قدرت مي‌دهد.

رئيس كل گمرك ايران، از اجراي مرحله دوم طرح آمايش سرزميني گمرك در ماه آينده خبر داد و اظهارداشت: با اجراي اين طرح برخي از گمركات در يكديگر ادغام و برخي حذف خواهند شد.

معمارنژاد افزود: براساس برنامه پنجم توسعه، گمرك مكلف است تا پايان سال سوم اين برنامه به ميزان 30 درصد از تعداد گمركات كم فعال بكاهد.

وي با اشاره به تأسيس و راه‌اندازي 50 منطقه ويژه در كشور، گفت: در هر جا كه گمرك نزديك اين مناطق ويژه باشد به داخل منطقه منتقل خواهد شد.

رئيس كل گمرك ايران، افزود: افزايش بيش‌اظهاري از سوي برخي از فعالان تجاري به دليل مسائل ارزي از مباحثي است كه مديران گمركات بايد مراقب آن باشند و در خصوص صادرات نيز تلاش كنند تا تصميمات متخذه ظرف 2 ماه اجرايي شود.

معمارنژاد دقت در بحث تعرفه‌ها، ترانزيت داخلي و مخازن سوخت در برخي از گمركات را به مديران اجرايي يادآور شد و بر لزوم تعيين جرايم براي تخلفات گمركي متناسب نوع تخلف تأكيد كرد.

وي در ادامه با اشاره به محدوديت‌ها و مشكلات مالي و اعتباري، خواهان استفاده بهينه از نيروي انساني و توزيع متناسب آن در سطح گمركات كشور شد و افزود: با توجه به افزايش حجم فعاليت‌ها و مسئوليت‌هاي گمرك، در صورتي كه از نيروهاي موجود به نحو مطلوب و بهينه استفاده شود بسياري از مشكلات برطرف خواهد شد./س
برچسب ها: گمرک ، توسعه ، اقتصاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار