به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران به نقل از(ایسنا)، ، میر علم سیدی افزود: پیامکهای مشکوک پیامکهایی هستند که مخاطب آنها سابقه ارسال اطلاعات شخصی خود به مرجع خاصی را نداشته و پیامکی دریافت میکند که بیانگر دسترسی ارسال کننده به اطلاعات شخصی وی یا برنده شدن در قرعهکشی یا شرکت در مسابقهای است.
دادستان عمومی و انقلاب بجنورد با اشاره به رواج کلاهبرداری از طریق
ارسال پیامک گفت: شهروندان در صورت دریافت پیامک مشکوک به مفاد آن ترتیب
اثر ندهند.
وی خاطرنشان کرد:محتوای این پیامکها بیشتر بر شرکت در مسابقه از طریق پاسخ به سوالات، دانلود یا فعال کردن نرم افزارهای خاص روی گوشی تلفن همراه و یا اعلام شماره حساب جهت واریز وجه به مناسبت برنده شدن در مسابقهای که در آن شرکت نکردهاند، است.
سیدی از شهروندان خواست تا در صورت دریافت پیامک مشکوک به هیچ عنوان به مفاد آنها ترتیب اثر ندهند و با مراجعه به پلیس آگاهی یا فتا مسئولان امر را در کشف کلاهبرداری و شناسایی متهمان یاری دهند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در مرکز استان شاکی خصوصی در زمینه کلاهبرداری با پیامک نداشتهایم، تصریح کرد: از طریق تماس تلفنی پروندههای زیادی تشکیل شده که مبدا آنها از شهرهای دیگر بوده که با شگردهای خاص و تحصیل اطلاعاتی در خصوص شغل آنها را در خصوص خرید اقلام یا برنده شدن در مسابقه و یا حتی اعزام به حج فریب داده و برای واریز وجه به پای دستگاههای خودپرداز کشانده و با انتخاب گزینه انگلیسی وجوه بالایی را از حساب اشخاص خارج کردهاند که پروندههای زیادی در این زمینه تشکیل شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا